Foto: home Hobro // Foto: home Ribe // Foto: Calundan Frederikshavn
08. Maj 2021

Max 150.000 kr: Her er landets billigste huse 


Efter et år hvor speederen har været helt i bund på det danske boligmarked, er huspriserne steget langt de fleste steder rundt omkring i landet.


Det betyder også, at der heller ikke er helt så meget rabat at hente for boligkøberne i øjeblikket som tidligere, men det er dog stadig muligt at blive husejer til spotpris.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Lige nu er der nemlig flere huse til salg - fra det sydligste Jylland til øverst oppe i nord - hvor du skal betale max 150.000 kroner for at få dit navn på skødet. Det gør ejendommene til de absolut billigeste villaer på boligmarkedet netop nu.Her er landets billigste huse


Hobrovej, Hobro Foto: home Hobro


I øjeblikket bliver det ikke billigere end på en landevej udenfor Hobro i Nordjylland, hvor der ligger et hus, der er kommet på markedet med et prisskilt på beskedne 99.000 kroner.


Det 95 kvadratmeter store hus fra 1910 er et håndværkertilbud, som trænger til den helt store tur, inden man kan flytte ind.Se huset her


Koldingvej, Ribe


Foto: home Ribe

 

Lige udenfor Ribe i Sønderjylland kan du lige nu købe en 88 kvadratmeter stor villa, der i dag koster 100.000 kroner efter der i april blev skåret 50.000 kroner af udbudsprisen.


Huset stammer fra 1877 og er nok mest af alt nedrivningsklart efter flere år uden beboere.Se huset her

 

Udbyhøjvej, Randers NØ


Tæt på skov og fjord ligger et over 100 år gammelt stuehus på Udbyhøjvej udenfor Randers, som ifølge Boliga.dk er landets tredjebilligste hus.


Den 73 kvadratmeter store villa har set bedre dage, hvilket også afspejles i udbudsprisen på blot 138.000 kroner.Se huset her


Hovedgaden, Skovsgård


I marts blev der skåret en tredjedel af udbudsprisen på et hus på Hovedgaden i den lille by Skovsgård i Nordjylland.


Det betyder, at du nu kan købe den 104 kvadratmeter store hvidkalkede villa fra 1920 for 150.000 kroner.Se huset her


Kirkevej, Tolne


Foto: Calundan Frederikshavn

 

150.000 kroner er også udbudsprisen på en anden villa i endnu nordjysk by - mere specifikt i stationsbyen Tolne udenfor Frederikshavn.


Her har et håndværkertilbud bestående af en murstensvilla på 104 kvadratmeter fra 1947 været på markedet i godt og vel en måned.Se huset her

Del det på