28. apr. 2023

Årets dyreste handel: Villa solgt til den højeste kvadratmeterpris nogensindeFire måneder inde i det nye år, er der blevet slået en vild prisrekord på boligmarkedet – der ellers det seneste års tid har tabt fart efter nogle hektiske coronaår.

En villa på Hambros Allé i Hellerup er nemlig blevet solgt for 110 millioner kroner og den højeste kvadratmeterpris på det danske boligmarked nogensinde.

Det skriver boligsøgningssiden Boliga.

De nye ejere har nemlig givet lige under 412.000 kroner for hver af de knap 270 kvadratmeter i den herskabelige villa, der ligger i første række til vandet på den ”rigtige side” af Strandvejen langs kysten nord for København.

Liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen bekræfter overfor Boliga, at han har solgt villaen i et såkaldt diskret skuffesalg uden om det offentlige boligmarked.

 

Et stykke vej til den allerstørste


Selvom 110 millioner måske lyder som et rekordsættende stort beløb – hvilket kvadratmeterprisen da også har sat - så er det ikke den største villahandel nogensinde på det danske boligmarked, hvis vi taler kontant salgspris.

Den plads indtages ifølge Boliga af en villa Vedbæk, der i efteråret 2020 blev solgt for 150 millioner kroner. Den handel indbragte en kvadratmeterpris på lige over 180.000 kroner, der også blev solgt af Ivan Eltoft Nielsen.

De nye ejere af huset på Hambros Allé er erhvervsmanden og hotel-rigmanden Henning Arp-Hansen, som har købt villaen sammen med sin kone Janne Arp Hansen.

Hun udtaler til ekstra Bladet i forbindelse med købet, at de glæder sig til at flytte tilbage til Gentofte Kommune efter en årrække i Vedbæk.

 

Se de dyreste villaer på markedet lige nu her


 

SE OGSÅ: Trænger dit hjem til en kærlig overhaling?


Lån til forbedringer af dit hjem hos Låntrygt ved at trykke HER

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga