ANNONCØRINDHOLD
13. feb. 2020

Akustikgulve giver et roligere hjem 



Dette er sponsoreret indhold 

I Danmark sætter vi pris på et roligt hjem med trygge rammer. En god middag i stuen med familien, imens brændeovnen er i gang, er noget de fleste danskere forbinder med noget hyggeligt og hjemligt. Dette kræver dog, at rammerne i hjemmet er gode, og en vigtig ting at huske i denne forbindelse er kvaliteten af gulvene. Det er at foretrække, at man har flotte gulve, og mange foretrækker også et gulv med indbygget gulvvarme i. Men hvad gør vores valg af gulve egentligt ved akustikken i et rum? Det gulv man har i et rum, kan have en større betydning, end man er klar over. Derfor er det værd at overveje en ekstra gang, hvilket gulv man vil pryde sin stue med. Der findes et utal af forskellige gulve, men hvordan finder man ud af om det skal være stengulve, akustikgulve, korkgulve eller noget helt fjerde? Hvis man ikke selv er ekspert på dette område, er det svært at vide, hvordan man finder det rette gulv. Jysk Gulvcenter er den oplagte mulighed i dette tilfælde, da de tilbyder forskellige varianter af billige gulve. 


Komfort i højsædet 


Et gulv kan have stor betydning for akustikken i et rum. Derfor er det værd at overveje akustikgulve til hjemmet. Hvis man både går op i udseende og komfort, er akustikgulve den helt rette løsning til dig. Akustikgulve er et andet ord for korkgulve, da akustikgulve har et mellemlag af kork, og kork er med til at gøre gulvet blødere at gå på. Korkgulve er behagelige at gå på, da de har en fjedrende effekt, som gør det mindre belastende for dine fødder at betræde det. Det vil altså sige, at samtidig med at korkgulve har en behagelig overflade, kan man også skåne ryggen fra de stød et hårdt gulv kan medføre. Derudover har kork en isolerende effekt, og dette gør, at gulvet føles varmt at gå på. Disse elementer gør korkgulve til den perfekte løsning til dig, der går op i komfort. Hos Jysk Gulvcenter findes der massere af muligheder for både at prioritere komfort samt udseende til en billig pris. De giver dig muligheden for at få behagelige samt billige gulve, der passer perfekt til dit hjem. 

 

Lyddæmpende effekt 


Ofte er det i de store rum i hjemmet, hvor hele familien samles, og dette kan hurtigt få støjniveauet til at stige. Akustikgulve er velegnede til store arealer, samtidig med de er lyddæmpende. Det er altså den perfekte løsning at implementere akustikgulve i hjemmet, hvis man ønsker at dæmpe lydniveauet. Ydermere er akustikgulve nemme at vedligeholde, hvilket er en fordel, når man skal gøre gulvarealerne rene. Ved at vælge akustikgulve til hjemmet er det altså muligt at prioritere både komfort, vedligeholdelse, støjniveau samt udseende. Hos Jysk Gulvcenter er disse faktorer i højsædet, samtidig med det er muligt at gøre det billigt. Akustikgulve giver en roligere atmosfære i hjemmet, og Jysk Gulvcenter gør det muligt, at du stadig kan få billige gulve. Så hvis du ikke vil gå på kompromis med dine boligforhold, så er dette den oplagte mulighed for dig.