17. aug. 2023

Eksklusiv handel: Fodboldstjerne køber Frederiksbergs dyreste villaI en større investering i boligmarkedet har den danske landsholdsspiller, Andreas Cornelius, netop erhvervet sig en imponerende villa beliggende på Uraniavej 8, Frederiksberg C.

Trods sin position som en af FC Københavns mest velbetalte spillere, har Cornelius skulle trække på pengepungen for at realisere sin boligdrøm. Den 263 kvadratmeter store ejendom har kostet den 30-årige fodboldmester hele 32 millioner kroner.

 

Dyreste villa på Frederiksberg i år


Villaen, som oprindeligt blev opført i 1871, ligger på en 641 kvadratmeter stor grund nær Gammel Kongevej, og indeholder intet mindre end otte værelser, tre toiletter samt to badeværelser.

Med salgsprisen på 32 millioner kroner placerer Cornelius' køb sig helt i top, som den dyreste bolighandel i Frederiksberg kommune i 2023.

Det er dog ikke første gang at fodboldspilleren jonglerer med store millionbeløb på det danske boligmarked.

I forbindelse med hans klubskifte til Atalanta B.C i Bergamo i 2017 solgte han samme år sin 196 kvadratmeter store lejlighed på Bredgade i København K til en salgspris på 10,25 millioner kroner. Det gav ham en fortjeneste på 3,4 millioner kroner i forhold til da han købte lejligheden i 2014.