08. mar. 2022

Flere boliger: Fremover kan du se de nyeste boliger til salg endnu hurtigereEjendomsmæglernes hylder er godt tømte efter to år med rekordhøj handelsaktivitet på det danske boligmarked.

Er man på jagt efter sit nye hjem eller sommerhus, kan det lave udbud være en noget tung sky over boligjagten – men nu er der godt nyt til de boligsøgende danskere: Fremover vil du nemlig endnu hurtigere end hidtil kunne finde splinternye huse, sommerhuse, lejligheder og grunde til salg på Boliga.dk.

- Når det samlede udbud som nu er lavt, er der stor rift om de interessante boliger, og så nytter det ikke noget, at man først opdager, at ens drømmehus er kommet til salg, når det er for sent, siger Boliga.dks direktør Mikkel C. Hesselberg.

- Derfor opdaterer vi nu siden endnu hyppigere og gennem hele dagen, så vores brugere altid er sikre på at få de seneste nye udbud med, når de leder efter en ny bolig.

På nuværende tidspunkt er det omkring 200 boliger om dagen, der bliver tilgængelige for de boligsøgende umiddelbart efter, de er kommet til salg, mens man i nogle tilfælde tidligere har skullet vente til dagen efter.

Sidste år faldt udbuddet af villaer og rækkehuse til salg i Danmark med knap seks procent i forhold til året før, mens udbuddet af huse til salg netop nu ifølge Boliga.dk er cirka 6,5 procent under niveauet fra marts 2021.

 

Se de nyeste huse til salg her


Opret en søgeagent og få besked, når din drømmebolig kommer til salg her