Foto: Lützau
13. Jul. 2021

Havudsigt for alle pengene: Endnu en dansk ø er solgt 


Efter godt og vel ni måneder på markedet kan en ny ejer gå i land på Masnedø Kalv udenfor kysten ved Vordingborg.


Den private ø i Storstrømmen mellem Sjælland og Lolland-Falster er nemlig blevet solgt. Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Øen, som spreder sig over 2,3 hektar jord, der kun kan tilgås via vandet, ramte oprindeligt boligmarkedet sidste år i september med et prisskilt på ti millioner kroner. I foråret fik den en prisnedjustering på godt 1,7 millioner kroner, og i juni kunne ejendomsmægleren altså atter pille øen af markedet med en underskrevet købskontrakt.


Det bekræfter liebhavermægleren Kristian Lützau, der havde det usædvanlige udbud til salg:


- Det er en speciel ting at sælge; hvem køber en ø i Danmark? Men der har været stor interesse for den og en masse henvendelser fra folk med drømme og idéer for øen, som ikke allesammen havde gang på jord. Men det endte med en køber, som både har drømmene og muligheden for at eksekvere dem, siger han til Boliga.dk.


Med i ejerskabet af øen følger en sommerbolig - i form af en norsk bjælkehytte - på 78 kvadratmeter, som ligger midt i naturlivet med havudsigt til alle sider og fastlandet - Sjælland - bare et par minutters sejllads væk.


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus
Hvad koster en ø?


Hvad den nye ejer har betalt for at overtage øen i Storstrømmen, melder historien endnu ikke noget om, men udbudsprisen lå på 8.295.000 kroner, da ø og sommerhus blev taget af markedet.


Det niveau ligger ikke frygteligt lang fra den pris, som endnu en ø i det danske farvand blev handlet for i år, skriver Boliga.dk:


I juni blev den otte hektar store Langø udenfor Langelands kyst nemlig solgt efter godt og vel to uger på det offentlige marked, og her gav den nye ejer lige præcis ti millioner kroner for at overtage den privat ø.


Ifølge tinglysningen for Masnedø Kalvs eneste adresse: Kalvø 1, blev ejendommen senest handlet tilbage i 2007, hvor den skiftede hænder for 1.750.000 kroner.Se Masnedø kalv her 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga