27. okt. 2022

Hurtig handel: Pernille Rosendahl har solgt sin herskabslejlighedTre uger. Så lang tid fik sangeren Pernille Rosendahls lejlighed i København lov til at være til salg, før en køber slog til.

Det betyder også, at Swan Lee-sangeren nu kan begynde at finde flyttekasserne frem og så småt vinke farvel til adressen på Vesterbro, hvor hun har boet i næsten seks år.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Ejerlejligheden kom til salg i august med et prisskilt på 8,25 millioner kroner for de 141 kvadratmeter, hvor Danbolig Frederiksberg C dengang i salgsmaterialet blandt andet fremhævede boligens herskabelige detaljer med stuk, fodpaneler og en karnap i den midterste stue.

21 dage efter var der en købsaftale i hus og noget tyder på, at Rosendahl umiddelbart har været til at forhandle med:

I hvert fald lyder salgsprisen ifølge det netop tinglyste skøde på 7,95 millioner kroner – og altså et afslag i prisen på 300.000 kroner.

 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga SalgsvurderingHurtigere end gennemsnittet


Selvom Rosendahls lejlighed blev solgt en god bid under udbudsprisen, så kan sangeren glæde sig over, at det er gået noget hurtigere end andre handler i området:

Normalt tager det nemlig omkring to måneder – eller helt præcis 65 dage, der ifølge Boliga.dk er den gennemsnitlige salgstid på ejerlejligheder handlet i Københavns Kommune i år - ikke blot tre uger.

Pernille Rosendahl har tidligere fortalt – som Se og Hør også har skrevet om – at hun sælger lejligheden, fordi hun sammen med sin mand, Venstre-politikeren Kristian Jensen, er på udkig efter et nyt fælles hjem.

Udover Swan Lee - som i år har udgivet singlen Heaven -  har Pernille Rosendahl også været en del af rockbandet The Storm og udkommet med musik under eget navn.

 

Se Pernille Rosendahls nu tidligere lejlighed her


 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering