23. maj 2024

Køb Gustav Wincklers to boliger: Her er "elskovsreden" og den moderne villa

Et utroligt sammenfald er indtruffet på det danske boligmarked: To historiske boliger, der begge engang tilhørte den danske dansktop-crooner Gustav Winckler, er nu kommet til salg – samtidig.

Det skriver Boliga.

Gustav Wincklers elskovsrede som håndværkertilbud
De to huse repræsenterer dog to vidt forskellige boligskæbner. Mens begge boliger er stråtagshuse fra det forrige århundrede, beliggende på en grund på lidt over 900 kvadratmeter, så stopper lighederne også der.

Læs også: Dommedagssikre boliger: Find din drømmebunker her

Det ene hus, beliggende i Lindelse på Langeland, står nu tilbage som et faldefærdigt håndværkertilbud med en pris på 195.000 kroner. I modsætning hertil står det andet hus ved Mosede Landsby i Greve i flot moderniseret stand og er sat til salg med en udbudspris på 3.995.000 kroner.

Huset på Langeland
I 1970’erne kom Gustav Winckler meget på Lindelse Kro og endte med at købe et hus på øen. Lindelse på Langeland var et af Gustav Wincklers tilflugtssteder, hvor han kunne søge ro og inspiration væk fra rampelyset.  Ganske kækt har sælger da også givet salgsannoncen overskriften: “Gustav Wincklers elskovsrede som håndværkertilbud”.

Huset trænger til en kærlig hånd. Foto: Boliga/Boliga.dk

Huset har masser af potentiale. Foto: Boliga/Boliga.dk

Se “Gustav Wincklers elskovsrede” på Langeland her.

Huset i Greve
Mosede tæt på Greve Strand, derimod, repræsenterede moderne komfort for den elskede crooner. Her har han angiveligt tilbragt en del tid med familie og venner, da den lille landsby på et tidspunkt husede store dele af dansktopeliten, som foruden Gustav Winckler selv, også indebar hans bror Jørgen Winckler, Thøger Olesen og radiomanden Hans Vangkilde.

Se Gustav Wincklers hus i Greve her.

Denne lækre villa kan blive din nu! Foto: EDC Poul Erik Bech, Greve

Her boede den danske crooner engang. Foto: EDC Poul Erik Bech, Greve

Se Gustav Wincklers hus i Greve her.

Gustav Winckler var en dansk sanger og entertainer, der i årtier charmerede publikum med sin stemme og udstråling, hvor han blandt andet stod bag store hits som “Gem Et Lille Smil Til Det Bli’r Gråvejr” og “Skibet Skal Sejle I Nat”. Winckler døde tragisk i en bilulykke den 20. januar 1979.

Læs: Dansk influencer og model står til kæmpe milliongevinst