ANNONCØRINDHOLD
18. mar. 2019

Lad boligens energikilde være en afgørende faktor i et boligsalgNår man som køber skal ud til en fremvisning af et hus, er det med alle sanserne åbne for indtryk. Der duftes, mærkes, ses, høres og fornemmes, og det gælder om at give køberne et indtryk af og indblik i, hvilket liv de kan skabe sig med netop dit hus som rammerne.

Der er derfor vigtigt at gøre huset så indbydende og rart at være i som muligt – og det er her oplagt at sætte fokus på boligens energikilde. Lad køberne føle og fornemme varmen, og hvis du har en varmepumpe, kan du også lade de grønne tal på varmeregningen tale for sig selv. Er huset fugtigt og koldt vil ikke fremstå imødekommende og åbent, og allerede der vil de fleste boligkøbere trække i land.


Fremhæv fordelene ved varmepumpen i et salg


Der findes forskellige typer af varmepumper (blandt andet luft-til-luft varmepumper, luft-til-vand varmepumper og jordvarmepumper) og fælles for dem er, at de giver mulighed for at spare mange penge på varmeregningen. Varmepumper benytter el til at omdanne eksisterende ressourcer til varme, og benytter – sammenlignet med en el-radiator – kun en fjerdedel elektricitet til at opvarme et helt hus. Dette er noget, som lyder godt i enhver boligkøbers øre og pengepung.

Endvidere er følgende fordele ved varmepumper værd at trække frem i et boligsalg:

  • En miljørigtig løsning, der fungerer ved at omdanne eksisterende ressourcer til varme

  • En løsning der tilbyder mange muligheder. Både i forhold til kontrol og styring idet varmen kan reguleres både via en fjernbetjening og Wi-Fi. Du kan ligeledes vælge om det er hele hjemmet der skal varmes op eller kun enkelte rum.


Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge til mit hus?


Hvilken type varmepumpe der passer til netop dit hus afhænger af flere faktorer. Blandt andet hjemmets størrelse, hvilke og hvor mange rum der skal opvarmes og hvor godt huset er isoleret spiller ind.