ANNONCØRINDHOLD
01. jan. 2023

Byg nyt og energieffektivt med HusCompagnietHar du overvejet at bygge nyt? Med et nybygget hus fra HusCompagniet får du et personligt og energieffektivt drømmehus. Vi skræddersyr det, præcis som du vil have det.   

Vidste du, at alle huse fra HusCompagniet som standard har energimærke A (A2015), hvilket sikrer lave driftsomkostninger? Derudover kan du tilvælge flere forskellige, energivenlige løsninger for at huset opnår lavenergimærket A2020, hvilket vil sikre dig endnu lavere udgifter.

Ved hjælp af vores nye energiberegner kan du se, hvor mange penge, du kan spare i et nybygget hus sammenlignet med et ældre hus med fx energimærke D. Prøv vores energiberegner lige her.


Skræddersyet drømmehjem


Et nybygget og energieffektivt hus kan sagtens gå hånd i hånd med drømmen om et personligt hjem. Vi skræddersyr nemlig din nye bolig, præcis som du vil have den. Uanset, om du drømmer om en murermestervilla, en funkis, et parcelhus eller et palæ, kan vi hjælpe dig.

Vores erfarne byggerådgivere og tegnestue sætter stregerne med udgangspunkt i dine ønsker – og sammen kan I nå frem til den allerbedste planløsning for dig og din familie – både nu og fremover. Vi tager nemlig også højde for fremtidens behov og sikrer os, at indretningen er fleksibel og kan tilpasses et skiftende familieliv.   


Kom og bliv inspireret


I vores udstillingsbyer kan du samle al den inspiration, du har brug for. Typisk har vi samlet fire forskellige arkitekturer på samme adresse, og til åbent hus vil du blive mødt af en byggerådgiver, som står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Du finder adresser og åbningstider på alle vores udstillingshuse i hele landet lige her.


Høj gensalgsværdi ved nybyg


Foto: HusCompagniet

Det er en god investering at bygge et nyt hus, fordi nye huse har en god gensalgsværdi. De er bygget i moderne kvalitetsmaterialer og med æstetiske og funktionelle løsninger, der holder i mange år.

Derudover kan I med et nybygget kan hus få et komplet overblik over jeres økonomi, fordi I slipper for uforudsete udgifter. Af samme grund kan banken justere på deres krav til jeres rådighedsbeløb.


Høj kvalitet og ansvarlighed


Som kunde i HusCompagniet kan du vælge mellem mange CO2-reducerede og innovative materialer og løsninger, som sparer på energien.

I HusCompagniet har vi nemlig fokus på ansvarligt nybyggeri, og vi vil gerne gøre energieffektive løsninger nemt tilgængelige for vores kunder. Læs mere her.
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga