Foto: Claus Borg & Partner / DR's Presseservice, Ritzau
07. Okt. 2019

Matador-nostalgi: Mads Skjerns hus sat ned i pris


Fra trappesten til palævilla: Hele Danmark kunne i Matador se Mads Skjern gå fra den nye mand i byen med lidt for fikse idéer til en af Korsbæks absolutte spidser.


Øjeblikket, hvor han nåede toppen, blev for alvor slået fast i tv-serien, da Mads Skjern købte en kæmpestor millionvilla til fruen Ingeborg - og netop det hus kom tidligere på året til salg.


Dengang lød udbudsprisen for palævillaen, nostalgien og en grund på cirka 10.000 kvadratmeter på 52,5 millioner kroner, men nu kan du altså spare lidt - hvis du går og drømmer om at blive den nye ejer.


Der er nemlig skåret cirka 2.500 kvadratmeter af den enorme grund - og dermed også en bid af prisen, som nu lyder på 42,5 millioner kroner.


Det skriver Boliga.dk.Eksklusivt boligområde


Huset ligger i Nordsjælland på en cirka 7.150 kvadratmeter stor grund helt ud til Furesøen.


Så udover husets historie og eksklusive inventar er det ifølge ejendomsmægler Søren Heilesen, der er partner hos mæglerfirmaet Claus Borg & Partner, beliggenheden, der gør ejendommen til noget helt særligt.


Det er da også et boligområde med mange imponerende, store villaer, der blive handlet til kvadratmeterpriser langt over landsgennemsnittet.


I det første halve år 2019 bliver husene i postdistriktet Holte, hvor "Mads Skjerns" hus ligger, solgt for i gennemsnit 38.641 kroner pr. kvadratmeter. Det er over 22.000 kroner mere for en kvadratmeter end landsgennemsnittet for villa og rækkehuse, der ligger på 16.433 kroner.


Det viser tal fra Boliga.dk.


Ejendommen har i næsten 70 år været ejet af den samme familie: Øvlisen og Hallas-Møller – der står bag medicingiganten Novo Nordisk.Se "Mads Skjerns" hus her

Del det på