Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen, Ritzau Scanpix
01. Mar. 2021

Nikolaj Lie Kaas har solgt hjemmet for stort millionbeløb


En måned på markedet og et afslag prisen.


Det var, hvad der skulle til for at få solgt den folkekære skuespiller Nikolaj Lie Kaas villalejlighed i liebhaverområdet Hellerup, hvor han og hustruen Anne Langkilde Lie Kaas har boet de seneste ti år.


Det skriver Boliga.dk.


Parret har ifølge tinglysningen fået 11,5 millioner kroner for det 152 kvadratmeter store hjem i udkanten af København , hvilket er næsten en halv million kroner under den pris, som Lie Kaas' bolig kom på markedet for sidste år.


Dengang lød udbudsprisen nemlig på 11.995.000 kroner, så prisen har altså været til at handle med - og de nye ejere har nu overtaget nøglerne til de fire værelser i underetagen af en herskabelige villa fra 1911


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  
Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusDyrt boligområde


Selvom Nikolaj Lie Kaas endte med at give lidt rabat, har Afdeling Q- og Dirch-skuespilleren fået næsten 75.700 kroner for hver kvadratmeter - hvilket er betydeligt over hus-gennemsnittet i det attraktive område.


Lie Kaas-parrets nu tidligere adressen ligger i liebhaverforstaden Hellerup - på grænsen mellem Københavns og Gentofte Kommune - men hører dog officielt under hovedstadens kommuneflag.*


Området er blandt landets absolut dyreste; i Københavns Kommune blev husene sidste år solgt for gennemsnitlige kvadratmeterpriser på lige knap 45.400 kroner - mens en tilsvarende kvadratmeter i Gentofte gik for godt 55.000 kroner. 

Er man på boligjagt i området for øjeblikket - vil man da også hurtigt erfare, at der her skal betales store summer for husene.

Ifølge Boliga.dks udbudsdata koster en gennemsnitlig hus-kvadratmeter i København for øjeblikket 53.745 kroner - mens en lignende i nabokommunen står udbudt til 71.000 kroner. Det gør Gentofte til landets p.t. dyreste kommune.

Nikolaj Lie Kaas har et rigt film-CV, der blandt andet tæller Blinkende LygterDe Grønne SlagtereBrødre og Jussi Adler-Olsen filmserien om Afdeling-Q. Senest har man kunnet opleve Lie Kaas i spillefilmen fra 2020; Retfærdighedens Ryttere.Se solgte boliger i dit område her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  
Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


*Boliga retter: Den omtalte adresse hører til Københavns Kommune og ikke Gentofte Kommune, som det oprindeligt var anført. 
Del det på