10. apr. 2024

Nybolig indtager tronen som Danmarks største mæglerkædeSkrevet af: Christian Yttergren | cty@boliga.dk

Nybolig har officielt overtaget titlen som Danmarks største mæglerkæde, og det markerer et historisk skifte i dansk ejendomsmæglerhistorie.

Det viser nye tal fra Boliga.

Historisk skifte i mæglerbranchen
Efter mange årtiers dominans er EDC blevet vippet af pinden af Nybolig. De seneste tal fra Boliga, Danmarks største boligside, bekræfter denne markante udvikling.

"Vi har fulgt udviklingen tæt, og tendensen er klar - Nybolig har indtaget førerpositionen som Danmarks største mæglerkæde målt på udbud. Dette er et bemærkelsesværdigt skifte i landskabet af ejendomsmæglerkæder, og er resultatet af Nyboligs målrettede jagt på at blive nummer et i markedet," udtaler Carsten Rysgaard, CEO hos Boliga.

"At være den største ejendomskæde i landet har stor betydning, både for mæglerkæden som helhed og for den enkelte lokale ejendomsmægler. Det signalerer ikke kun styrke og troværdighed, men kan gøre en afgørende forskel, når sælgere vælger ejendomsmægler," uddyber Carsten Rysgaard.

Nybolig er Danmarks største mæglerkæde
Ifølge Boligas tal har Nybolig måned for måned i år overhalet EDC i antallet af udbudte boliger. Dette markerer en ny æra for Nybolig som den førende aktør på det danske ejendomsmarked.Boliga har været i kontakt med Nybolig. Nybolig bekræfter udviklingen i tallene. Nybolig oplyser desuden at være den ejendomsmæglerkæde, som i løbet af de seneste 12 måneder har solgt flest boliger i Danmark. Det er første gang i kædens historie.

Boliga har også været i kontakt med EDC.

"Vi er naturligvis helt opmærksomme på Nyboligs ambition om at overtage EDC’s mangeårige position som største mæglerkæde. Det er dog vigtigt at nævne, at det seneste ryk i markedsandel er lidt en teknikalitet, idet baggrunden er købet af syv Danbolig-butikker, hvor alle sager fra disse butikker så med 12 måneders tilbagevirkende effekt overføres fra Danboligs til Nyboligs salgs- og udbudstal," fortæller Jan Nordmann, kommunikationschef hos EDC.

Boliga, der står bag Danmarks største boligportal, er også Danmarks mest markante uafhængige kilde til boliginformation. Med en månedlig brugerbase på omkring 1,9 millioner besøgende, er Boliga den eneste danske boligside, der sørger for gennemsigtighed og pålidelige data om det danske boligmarked.