ANNONCØRINDHOLD
03. jul. 2019

Sådan går I på kompromis, når I skal finde drømmeboligen som par


Er I et par som ønsker at finde drømmeboligen sammen? Det er en hyggelig proces at lede efter bolig sammen. Det kan dog også give udfordringer, for måske har I hver jeres tanker og ideer, hvad angår drømmeboligen?


Moderne mennesker er vant til at tænke optimering og effektivisering og knap så meget på kompromiser. Derfor kan det være en udfordring at skulle gå på kompromis. Det kan sagtens lade sig gøre at finde jeres fælles drømmebolig, hvis blot I begge er villige til at gå på kompromis.



1.1. Hvor skal boligen ligge?


Første step til at finde jeres fælles drømmebolig er at tale om, hvor boligen skal ligge. Lav hver især en liste med steder hvor I gerne vil bo. Sørg for at gå udover dine foretrukne steder og skriv gerne alternative steder på. Når I hver især har lavet en liste, er det tid til at gå listerne igennem sammen. Lav én fælles regel om at I ikke må være nedgørende overfor den anden parts forslag. Prøv at se muligheder og ideer i stedet for begrænsninger.


Ofte handler det om at turde at tage det første skridt ud i det ukendte for sammen at finde drømmeboligen.



1.2. Hvilken type bolig?


Næste step er at finde ud af, hvilken type bolig I kunne tænke jer. Skal det være en landejendom, en murermestervilla eller et parcelhus? Prøv at se om I ikke kan forene hinandens ønsker. F.eks. med en landejendom tæt på byen eller en murermestervilla i landlige omgivelser.


Mulighederne er mange, og hvis blot I tænker muligheder og ideer i stedet for begrænsninger, bliver processen både sjovere og nemmere. Ofte kan bylivet forenes med landlige omgivelser ved f.eks. at finde en dejlig bolig en lille landsby eller en bolig på landet men i nærheden af en større by.

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga