Foto: Villadsen Ejendomshandel
09. Dec. 2021

Vild pris: Her er Danmarks billigste hus


Selvom boligpriserne igen i år har nået nye højder, kan man stadig få sig et nyt hjem billigt - rigtig billigt endda.


For øjeblikket skal der nemlig ikke mere end 75.000 kroner til for at købe landets billigste hus, som netop er kommet til salg.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Slagtilbuddet ligger i en lillebitte nordjysk by, der hedder Terpet, og har stået tomt i flere år. Derfor er der heller ikke, som det står beskrevet i salgsmaterialet fra mæglerbutikken Villadsen Ejendomshandel; "nogen former for garanti på varme, el, vand og kloaksystemer på ejendommen”. 


Den 218 kvadratmeter store villa fra 1927 bliver da også solgt som et såkaldt håndværkertilbud, hvor køberen altså gerne må have hænderne mere end almindeligt godt skruet på.


Med i handlen følger der - udover huset med otte værelser - blandt andet et integreret værksted, et skur og en 610 kvadratmeter stor grund.


LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmetHelt vildt billigt


Huset ligger i Hjørring Kommune, hvor husene, der for øjeblikket er udbudt til salg, i gennemsnit koster lige knap 9.500 kroner pr. kvadratmeter, det viser nye udbudstal fra Boliga.dk.


Den gennemsnitlige kvadratmeterpris svarer til, at et hus på eksempelvis 170 kvadratmeter løber op i en pris på omkring 1,6 millioner kroner.


Selvom det er billigt i forhold til landsplansgennemsnittet, hvor et hus i samme størrelse - ud fra den nuværende kvadratmeterpris på 15.900 kroner - koster 2,7 millioner kroner, så er huset i Terpet endog billigere.Her får du nemlig en kvadratmeter hus for bare 344 kroner.


Der er dog stadig et stykke vej fra udbudsprisen på de 75.000 kroner ned til de 30.000 kroner, som et af landets billigste huse blev solgt for tidligere i år; endnu et håndværkertilbud i Nordjylland nærmere bestemt i stationsbyen Sindal.Se Danmarks billigste hus til salg her 


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga