Så mange har tjent mere end 1 million kroner på deres boligsalg

Ejerlejligheder

Kommune Tjent mere end 1 mio. Procent af alle handler
Frederiksberg 341 48%
Gentofte 113 30%
Gladsaxe 24 9%
Helsingør 21 10%
København 1.200 34%
Lyngby-Taarbæk 48 19%
Odense 25 7%
Rudersdal 35 19%
Aalborg 42 8%
Aarhus 123 12%

Baggrund for statistikken

Boliga har opgjort forskellen på købs- og salgsprisen i 2018 i landets forskellige kommuner. Der er ikke taget højde for inflation og eventuelle forbedringer, til- og ombygninger.

Se listen for Villaer og rækkehuse

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer samt anden markedsføring fra Boliga Gruppen A/S (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og koncernens samarbejdspartnere. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga Gruppen A/S må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på koncernens websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af koncernens produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Søg boliger

Vis alle boliger til salg i postnummer:

 

Søg salgspriser

Vis seneste salgspriser i postnummer:

 

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.