Så mange har tjent mere end 1 million kroner på deres boligsalg

Ejerlejligheder

Kommune Tjent mere end 1 mio. Procent af alle handler
Frederiksberg 341 48%
Gentofte 113 30%
Gladsaxe 24 9%
Helsingør 21 10%
København 1.200 34%
Lyngby-Taarbæk 48 19%
Odense 25 7%
Rudersdal 35 19%
Aalborg 42 8%
Aarhus 123 12%

Baggrund for statistikken

Boliga har opgjort forskellen på købs- og salgsprisen i 2018 i landets forskellige kommuner. Der er ikke taget højde for inflation og eventuelle forbedringer, til- og ombygninger.

Se listen for Villaer og rækkehuse

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer. Jeg har læst og forstået samtykkeerklæringen.
Boliga vil gerne gøre din tid på boligmarkedet bedst mulig – så du er godt klædt på til din fremtidige bolighandel. Vi gemmer og anvender derfor de oplysninger, du giver os for at kunne sende dig det nyeste fra boligmarkedet, aktuelle salgspriser, annonceret indhold omhandlende boligmarkedet, finans, hus og have, familieliv og livsstil. Annoncørbetalt indhold vil være markeret.
Du vil udelukkende blive kontaktet af Boliga ApS via e-mail, der dog kan indeholde materiale fra vores aktuelle samarbejdspartnere og øvrige koncernselskab; Reel Finans Ejendomskreditselskab A/S. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.
Jeg bekræfter, at jeg er over 13 år, og at Boliga ApS må indsamle og behandle de anførte personoplysninger til det ovenstående formål.Se vores persondatapolitik her.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i fanen ”Mine samtykker”

Søg boliger

Vis alle boliger til salg i postnummer:

 

Søg salgspriser

Vis seneste salgspriser i postnummer:

 

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.