Foto: Mæglerringen / Foto: Estaldo.com / Foto: BilligtHus / Foto: EDC Hadsund / Foto: Estaldo.com / Foto: Villadsen Ejendomshandel
08. Jun. 2022

150.000 kroner eller under: Her er landets billigste huse til salgHvis du skal købe landets dyreste hus, kræver det en mere end almindelig veludrustet pengepung for at få råd til det svimlende prisskilt på 100 millioner kroner.

I den anden ende af skalaen skal der dog langt mere beskedne beløb, hvis du skal overtage nøglerne til et af de huse, som lige nu er de billigste på boligmarkedet.

Det skriver boligsøgningssitet Boliga.dk.

I øjeblikket kan du nemlig flere steder i landet blive husejer for 150.000 kroner eller derunder – men så skal du vel at mærke i de fleste tilfælde også være villig til at smøge ærmerne op.

 

Her er landet billigste huse til salg


5. Kongstedlundvej, Smidie


Foto: Mæglerringen

I den lille nordjyske landsby Smidie ligger en villa fra 1901, som indtager en delt femteplads over landets billigste huse til salg lige nu.

Der skal da også blot 150.000 kroner til for at overtage nøglerne til det 136 kvadratmeter store hjem, der er et såkaldt håndværkertilbud.

 
Se huset her


5. Tarmvej, Lønborg


Foto: Estaldo.com

150.000 kroner er også prisen for en 87 kvadratmeter stor villa i Vestjylland, der ligesom sin prisfælle trænger til en gennemgribende renovering, inden du rykker ind. Murstenshuset ligger i den lille by Lønborg ved Tarm og har tre værelser.

 
Se huset her

 

4. Brøndum Kirkevej, Spøttrup


Foto: BilligtHus

Efter et par hak i prisen kan du nu købe en murstensvilla, der ligger i landlige omgivelser udenfor Skive i Midtjylland, for 145.000 kroner.

Huset har 93 kvadratmeter bolig og ligger følge Boliga.dk på en fjerdeplads over de billigste huse på markedet i øjeblikket.

 
Se huset her

 

3. J Frederiksens Vej, Als


Foto: EDC Hadsund

Du skal også smøge ærmerne op og være klar på lidt af et renoveringsprojekt, hvis du køber den tredje billigste villa på markedet lige nu, som ligger i den lille by Als i Nordjylland.

Men så skal du heller ikke punge ud med mere end 120.000 kroner for at købe det 139 kvadratmeter store hus.

 
Se huset her

 

 

2. Bystedvej, Durup


Foto: Estaldo.com

Den næstbilligste villa på markedet er ifølge Boliga.dk et byhus, der ligger på hovedgaden i den lille by Durup i Midtjylland.

Det kan nemlig blive dit for blot 110.000 kroner. Dog trænger de 111 kvadratmeter også til lidt af en omgang, inden du flytter ind.

 
Se huset her

 

1. Brøndenvej, Dybvad


Foto: Villadsen Ejendomshandel

Det bliver ikke billigere end i den lille by Brønden i Nordjylland, hvor Danmarks p.t. billigste hus til salg ligger. Her kan du nemlig købe et 71 kvadratmeter stort håndværkertilbud for 79.000 kroner.

Men så skal der også en ny vandforsyning til, ligesom der heller ikke er nogen garanti for lovligheden af elinstallationerne.

 
Se huset her

 

 

LÆS OGSÅ: Hvem skal du dele hæk med?


Lær din nabo at kende før du køber på Boliga.dk. 

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga