Christian Kjær sælger sin landejendom i Nordsjælland. Foto: Henrik Hildebrandt, Ritzau Scanpix
21. Maj 2019

Blandt landets dyreste: Christian Kjær sender sin kæmpestore landejendom på markedetFoto: Henrik Hildebrandt, Ritzau Scanpix

Du skal grave dybt i lommerne, hvis du vil have fingrene i Christian Kjærs enorme landejendom i Nordsjælland.

Rigmandens 550 kvadratmeter store hesteejendom i Hørsholm er nemlig netop kommet på markedet med en pris på svimlende 70 millioner kroner.

Det beløb gør ejendommen til den fjerdedyreste ejendom, der for øjeblikket er udbudt til salg offentligt. Det skriver Boliga.dk.

Til ejendommen hører der da også både hestestalde, ridebane, folde og samlet set 33,67 hektar jord. Og - nå ja - naturligvis også både en tennisbane, orangeri og en svømmepøl. Det oplyser ejendomsmæglerfirmaet Ole Lindgreen i deres salgsmateriale for ejendommen.

Landstedet tæller desuden flere store stuer, pejsestue, havestue, syv soveværelser og tre badeværelser - og så er der også en længe, der er indrettet som boliger til medhjælp.

Ikke alene i top


Christian Kjær har i årevis været på fornavn med danskerne - ikke mindst som lokalpolitiker for Konservative og via den kulørte presse - som nær ven af kongehuset og det tidligere ægteskab med Janni Spies.

Til trods for det ultraeksklusive prisskilt er Kjærs nyudbudte landejendom dog ikke helt alene på toppen af markedet.

Helt i front ligger en anden hesteejendom i det nordsjællandske; nemlig Haregabgaard i Esbønderup, der er udbudt til salg for 85 millioner kroner.

Også en anden landejendom i Faaborg på Fyn og en 28-værelser stor villa på Strandvejen i Vedbæk nord for København sniger sig ind over Christian Kjærs på toplisten.

De to ejendomme er nemlig udbudt til salg for henholdsvis 80 og 75 millioner kroner.

Se Christian Kjærs liebhaver-landejendom her

Del det på