26. nov. 2020

Bliv godsejer: Danstruplund er til salg for enormt millionbeløb 


Midt i Kongernes Nordsjælland ligger herregården Danstruplund og putter sig i det kuperede landskab ved Esrum sø.


En 560 kvadratmeter stor historisk pragtbolig med mere end ti hektar jord, som nu kan købes, hvis du kan finde gryn nok.


Der skriver boligvisningssiden Boliga.dk.


Der skal nemlig intet mindre end 50 millioner gode dansker kroner til, hvis det er dig, der skal overtage den imponerende ejendom, som for nyligt er kommet til salg hos liebhavermægleren Elbæks Ejendomsmægler.


Hvis du lægger det solide beløb, får du udover hovedhusets 13 værelser også flere andre bygninger med; blandt andet til erhverv- og boligudlejning.


Sidst, den historiske landejendom blev handlet, var i 2012, hvor de nuværende ejere lagde 15 millioner kroner for den eksklusive bolig, der siden da er blevet sat i stand.


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus



Landets næstdyreste


Danstruplund er ikke den eneste herskabelige pragtejendom til salg lige nu, hvor du kan få stillet dine royale tendenser.


I øjeblikket er der nemlig ifølge Boliga.dk flere herregårde og godser på markedet, som venter på en køber.


Det er dog kun én af dem, som overgår udbudsprisen på herregården ved Danstrup i det nordlige Sjælland; nemlig Nakkebølle Gods på Fyn, som er til salg for 60 millioner kroner.


Nakkebølle Gods er fra 1559 og ligger på en mere end 36 hektar stor grund og kan bryste sig af et boligareal på svimlende 1.100 kvadratmeter direkte ned til fjorden, som leder ud i Det Sydfynske Øhav.


På en tredjeplads — efter Danstruplund - ligger herregården Gyldensteen ved Bogense på Nordfyn, hvis 1.600 kvadratmeter skal koste dig 40 millioner kroner.



Se Danstruplund gods her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus