14. feb. 2024

BoligMatch: Find din drømmebolig med et swipeSkrevet af: Christian Yttergren | cty@boliga.dk

Boliga har netop lanceret den seneste tilføjelse til vores mobilapp - BoligMatch! Denne innovative funktion hjælper dig i din boligsøgningen på et helt ny måde. Med et enkelt swipe kan du nu udtrykke din interesse eller springe over og udforske nye muligheder.

Læs: Her er de mest romantiske boliger

Swipe til højre eller venstre
Nøglen til BoligMatch er enkel: Swipe til højre, hvis du er forelsket ved første øjekast, og til venstre, hvis boligen ikke helt passer til dine drømme. Det handler om at finde den perfekte matchning for dig og din livsstil. Funktionen gør boligsøgning sjov og interaktiv.

Læs: Det skal du vide om denne populære boligtype

Personlig og avanceret algoritme
Boliga.dk's smarte algoritme lærer af dine swipe-adfærd og skræddersyr boliganbefalinger specielt til dig. Jo mere du swiper, desto mere præcise bliver anbefalingerne. Det betyder, at du kun ser boliger, der matcher dine præferencer, hvilket sparer tid og gør boligsøgning mere effektiv.

Læs: Bliv vinbonde i din egen baghave

BoligMatch dækker alle boligtyper i hele landet
Uanset om du leder efter en hyggelig lejlighed i byens pulserende hjerte eller et rummeligt familiehjem i de rolige forstæder, dækker BoligMatch alle behov. Appen er din ultimative matchmaker til at finde drømmeboligen, og den gør det nemt at navigere mellem forskellige boligtyper og områder.

Læs: Danmarks jazzdronning sælger millionvilla

Swipe dig til boliglykke
Med BoligMatch bliver boligsøgning en leg! Er du klar til at udforske det nye og forbedrede måde at finde din næste bolig på? Hent Boliga.dk-appen og start din rejse mod boliglykke i dag! Swipe dig gennem en verden af boliger og opdag, hvordan BoligMatch kan gøre din boligsøgning sjovere og mere effektiv end nogensinde før. BoligMatch er skabt til dig, der ønsker en nem og personlig boligsøgningsoplevelse. Download appen og prøv BoligMatch i dag

Sådan kommer du i gang

  • Installer eller opdater din Boliga-app til den nyeste version.

  • Åbn BoligMatch-funktionen og begynd at swipe!

  • Lad vores algoritme gøre arbejdet og præsenter dig for boliger, der matcher dine præferencer.


Du kan finde BoligMatch i din Boliga-app. Hent den både via App Store og Google Play.

Boligmatch er lanceret! Tjek det ud på din Boliga-app. Foto: Boliga
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga