ANNONCØRINDHOLD
07. feb. 2024

Boligreportage: Nybyg med de fineste detaljerFine detaljer som sprosser, sorte vinduer både inde og ude, overmuring og gesims twister dette nybyggede parcelhus og giver et skønt, klassisk udtryk.

Bygherre har lagt masser af kræfter i at sikre en personlig og gennemført stil i deres nye hus bygget af HusCompagniet.

En lys, let og lækker stil gennemsyrer hele huset, der får et cool twist af de sorte vinduer inde og ude og New Yorker-dørene flere steder.De lange, florlette gardiner giver et taktilt strejf og stemning i den dejlige, lyse stue, der også brydes af de sorte vinduer.

 Kuvertlofterne i husets hjerte skaber et dynamisk og spændende udtryk – et helt bevidst valg af bygherre, som gerne ville undgå, at alt blev lige og forudsigeligt i deres nye hus.

 En indbygget alkove giver en hyggelig, ekstra siddeplads til afslapning for børn og vokse og ikke mindst til gæster. Samtidig bryder alkoven en stor overflade, og med trælameller som bagbeklædning bliver der skabt et organisk element.

 Den skønne spiseplads foran køkkenøen er indrettet med bløde møbler og runde former, hvilket skaber en god kontrast til rammerne, og bygherre har opnået den perfekte balance.

 New Yorker-døren går igen på badeværelset, hvilket sikrer en rød tråd i husets indretning.

Se flere flotte eksempler på nybyggede huse her.
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga