ANNONCØRINDHOLD
16. nov. 2023

Nybyg med stil: Smuk indretning og eksklusive materialevalg 

Kom med indenfor i denne nybyggede palævilla, som maner alle fordomme om nybyg til jorden.

Massivt sildebensparket, højt til loftet, indbyggede skabe og sprossede vinduer - alt sammen detaljer, som skaber et eksklusivt udtryk i denne nybyggede palævilla opført af HusCompagniet.

Det samme gør sildebensmønsteret på både badeværelserne og snedkerkøkkenet i træ og med marmorbordpladen.

Udendørs er det den hvidskurede facade, de opmurede kvader og det sorte tag, der skaber stilen.De smukke, massive sildebensgulve skaber et klassisk udtryk og er lagt i et flot flow gennem hele huset.

 De sorte vinduer skaber en cool effekt og lidt kant til den klassiske palæstil, og tilsammen skaber mikset den rette balance.

 Snedkerkøkkenet sikrer masser af varme og et organisk udtryk i det nybyggede hus. De indbyggede hylder i væggen udnytter pladsen optimalt og bryder den store vægoverflade.

 Gardiner fra loft til gulv i hele huset bidrager med et taktilt strejf, hygge og stemning og er samtidig gode for akustikken.

 Den indbyggede siddeplads i stuen med kig til køkken-alrummet via den cool vinduesløsning udnytter pladsen optimalt og skaber variation i indretningen af rummet. Samtidig bidrager løsningen med ekstra lysindfald.

 Sildebensmønsteret på terrassen skaber sammenhæng til husets udtryk indendørs og sikrer, at stilen er gennemført.

 Pladsen er udnyttet optimalt i den brede entré med en kombination af indbyggede skabe og siddeplads med indbygget opbevaring.

 Det store forældrebadeværelse er indrettet med god plads og luft det giver en følelse af velvære og luksus i hverdagen.

Skræddersyet nybyg
Den nybyggede palævilla på 190 kvm er skræddersyet præcis efter bygherrers drømme, ønsker og behov. Intet er låst i standarder, når du bygger med HusCompagniet, og alle huse bliver tegnet fra bunden.