ANNONCØRINDHOLD
15. aug. 2020

Er du i gang med at renovere din have?Sommer og godt vejr er ligmed lange sommerdage i haven med en is og noget køligt at drikke. Du har måske derfor været godt i gang med et byggeprojekt i din have for at gøre haven mere passende til sommerens aktiviteter. Her kan du få nogle gode råd til, hvad du kan lave i din have.

 

Børnevenlig have


En børnevenlig have består af flere elementer:

- Legetøj

- Mulighed for at slappe af

- Skyggeområder

- Legeområder

Der er nogle måder, hvorpå du kan opnå dem. Når du skal lave legeområder, kan det være oplagt at have et sandkasseområde. Her kan børnene slappe af og lege med sandet, og du kan give dem adgang til lidt legetøj, så de også kan lege med det i sandet.

Hvordan bygger du det? Du skal finde et sted, hvor du kan købe godt sandkassesand til en fornuftig pris. Du kan finde de mange forskellige priser her. Du skal også afgøre med dig selv, hvor meget sand, du får brug for.

Hvilket legetøj skal du købe? Det smarteste vil være at købe legetøj, der kan holde sig til at ligge udenfor, selv i dårligt vejr. Ellers skal du være opmærksom på at rydde det op hver gang, at børnene har leget i det. Tag evt. børnene med ud at kigge på noget legetøj, så de kan vælge det selv.

 

Sommervenlig have


En sommervenlig have kan bestå af flere ting. Det glæder blandt andet:

- Masser af græsområde

- Mulighed for at nyde solen

- Skygge

- Et sted at spise

Det er altid hyggeligt med et område, hvor i kan spise aftensmad i sommerens dejlige vejr. Det er f.eks. ved din grill, så du har et område, der fokuserer på dette. Det er ekstra positivt, hvis du sørger for, at der også er mulighed for skygge i dette område.

Det kan godt være, at sommer er ligmed sol, men der er behov for flere forskellige skyggeområder i haven, hvis du har en stor have. En parasol kan være en god løsning på sådan et problem, så i altid kan slå den ud og nyde vejret på en anden måde.

Græsområdet er dejligt, fordi i kan lægge et tæppe og nyde solen sådan. Det giver også mulighed for mange andre aktiviteter i haven, hvis der er plads til det på græsset. Børnene kan f.eks. spille fodbold.

 

Ny terrasse


Måske er du i virkeligheden interesseret i et større projekt som at bygge en ny terrasse. Dette er bestemt ikke et nemt projekt, men det er du nok også klar over. Dog er det heller ikke noget, som du ikke nemt kan få lavet med de rigtige håndværkere.

I sommeren, er det dejligt at have en ny terrasse, så i har både græs og terrasse i haven. Terrasse er dejligt, hvis i lige skal ud at sidde lidt, når der er blevet mere køligt udenfor. Men græsset er også rart at mærke under fødderne i det gode vejr.
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga