Foto: Esoft, Danbolig Tisvildeleje
18. Sep. 2020

Farvel til Nordsjælland: Filminstruktør sætter hjemmet til salg 


Lidt over et år i Tisvildeleje.


Det var umiddelbart det, det kunne blive til i denne omgang for filminstruktøren Mehdi Avaz, som sidste år købte en 70’er-villa i den nordsjællandske kystby - villaer er  nemlig netop kommet til salg.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Huset ligger i et villakvarter i den lille badeby og beskrives af mæglerforretningen Danbolig Tisvildeleje som et rummeligt hjem i to let forskudte plan, der blandt andet byder på en åben stue med pejs, murstensvæg og sildebensparket.


Da Mens Vi Lever-instruktøren købte det 170 kvadratmeter store hus i foråret 2019, lagde han dengang lige under 2,8 millioner kroner for at overtage nøglerne til adressen.


Sidenhen er hjemmet blevet sat i stand - og i dag er det på markedet for lige over fire millioner kroner.


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusKursen mod Jylland


Avaz, som lige nu er aktuel med dramaserien Alfa på TV2, kan altså så småt begynde at pakke hjemmet ned og vinke farvel til den nordlige kyst på Sjælland.


Og meget tyder op, at det netop er et endeligt farvel for instruktøren, som har netop flyttet sit filmproduktionsselskab Rocket Road Pictures - der hidtil har haft base i København - til Filmbyen i Aarhus.


Hvis man skal bytte et hus i Gribskov Kommune - hvor Avaz hjem ligger - med et i Aarhus Kommune, skal der lidt ekstra skejser på bordet for at få et i samme størrelse.


Kvadratmeterprisen på solgte villaer i Smilets By ligger nemlig i gennemsnit på 24.700 kroner; hvorimod husene i Tisvildeje-området ifølge tal fra Boliga.dk bliver handlet for knap 17.600 kroner pr. kvadratmeter.


Mehdi Avaz debuterede sammen med sine brødre, Milad og Misam Avaz, på den danske filmscene i 2017 med det anmelderroste drama Mens Vi Lever.  Sidste år fulgte de trop med endnu en spillefilm; Kollison, der havde Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen.Se filminstruktør Mehdi Avaz 70’er-villa her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på