Foto: Nybolig Vesthimmerland - Løgstør/ Foto: EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen / Foto: Villadsen Ejendomshandel
06. Maj 2022

Første række: Her er de billigste sommerhuse med havudsigt til salgBeliggenhed er noget af det, der kan drive priserne i vejret på boligmarkedet, og en god udsigt – særligt til havet – plejer at være garanti for prisskilte med rigtig mange nuller.

Men hvis du er på udkig efter et sommerhus med det eftertragtede vue til vandet, kan det flere steder i landet lige nu lade sig gøre at købe netop sådan et, uden nødvendigvis at sprænge boligbudgettet fuldstændig til atomer.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Langs de danske kyster er der nemlig flere ferieboliger til salg i øjeblikket, som med priser mellem 800.000 kroner og 1,3 millioner, altså er de billigste på markedet med den eftertragtede beliggenhed i første række til havet.

 

Her er landets billigste ferieboliger i første række


1. Lendrup – 845.000 kroner


Foto: Nybolig Vesthimmerland - Løgstør

Du skal ikke gå mange meter fra din feriebolig, før du får våde fødder, hvis du køber sommerhuset ved Lendrup Strand i Nordjylland.

Det 52 kvadratmeter store fritidshus, som ligger på en lejet grund i et sommerhusområde, er nemlig placeret i første række til vandet – og så er det med udbudsprisen på 845.000 kroner det billigste på markedet sådan en beliggenhed.

 
Se sommerhuset her


2. Næsby – 1.249.000 kroner


Foto: EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen

På den lollandske sydkyst i den lille ferieboligflække Næsby kan du købe et 46 kvadratmeter stort sommerhus i første parket til havet for ikke meget mere end 1,2 millioner kroner.

Den udbudspris gør det klassiske træsommerhus fra 70'erne til den næstbilligste vandkantsferiebolig til salg ifølge Boliga.dk.

 
Se sommerhuset her


3. Nørre Lyngby – 1.295.000 kroner


Foto: Villadsen Ejendomshandel

Tilbage i det nordjyske finder du endnu en af de billigste ferieboliger i første række til vandet; nærmere bestemt i Nr. Lyngby tæt på den populære badeby, Løkken.

Det knap 40 kvadratmeter store sommerhus - inklusive udsigten til Vesterhavet - kan blive dit for lige under 1,3 millioner kroner.

 
Se sommerhuset her

 
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga