Foto: Home Kolding Åpark
04. Jun. 2020

Havudsigt og badebro: Vild villa stryger ind som Jyllands dyreste


Udsigt til det danske farvand har det med at tilføje et par ekstra nuller, når det gælder udbudspriserne på boliger med den eftertragtede udsigt.


Det kan nok også siges at være tilfældet med Jyllands dyreste villa, der lige er kommet til salg: Her er der både uhindret havudsigt og en masse nuller på prisskiltet.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Schäfferhuset fra 1909 ligger på en næsten 17.500 kvadratmeter stor skovgrund ved Kolding Fjord og med udbudsprisen på 30 millioner kroner sniger det sig op allerøverst på rangstigen over de dyreste huse til salg i det jyske.


Villaen har over 440 kvadratmeter bolig og - ifølge salgsmaterialet fra ejendomsmægleren Home Kolding Åpark, der har liebhavervillaen til salg - en romantisk bondehusstemning.


I dag er den brostensbelagte gård blevet opgraderet med en svømmepøl, men hvis man er mere til det kolde gys i bølgen blå, hører der også en strandgrund med bro og badehus til villaen.Delt førsteplads


En udbudspris på 30 millioner kroner er ikke ligefrem noget, der vrimler med på det jyske boligmarked.


Her er der en del længere mellem snapsene sammenlignet med hovedstadsområdet og især Nordsjælland, hvor huspriser på den anden side af 50 millioner kroner ikke et særsyn.


Schäfferhuset på udsigtsgrunden udenfor Kolding er dog ikke det eneste hus, der lige nu er til salg for så mange penge - der er nemlig et andet hus, der deler førstepladsen som Jyllands dyreste.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Et hus, som også er fra 1909, men i stedet for i naturen i det sydjyske er det blevet bygget i Jyllands uofficielle hovedstad, Aarhus.


Kæmpe-villaen med mere end 180 kvadratmeter bolig og 152 kvadratmeter erhverv ligger i det eksklusive boligområde Marseliskvarteret ikke langt fra skov og havn - og koster - i sagens natur - også 30 millioner kroner. Se Jyllands dyreste hus her 

Del det på