ANNONCØRINDHOLD
10. aug. 2020

I høj kurs: New Yorker Glasvægge er det nye inden for boligindretningI den seneste tid er der inden for boligindretning opstået en ny tendens. Tiderne skifter og det samme gør stilen naturligvis også i verdenen for boligindretning. For at skabe den helt rigtige stemning i sin bolig, kan det være godt at følge med i hvad der sker i boligindretningen lige nu.

Så er du i gang med at indrette din bolig og har du brug for lidt inspiration til hvordan du skal indrette dig, så læs endelig med videre hvor du får et indblik i hvad der er på mode lige nu. Der er nemlig en helt bestemt ting som ses mere og mere i de danske hjem. Et specifikt “møbel” der især har vundet indpas hos danskerne er glasvæggen - mere specifikt New Yorker glasvæggen.

Dette giver et råt look og vil med sikkerhed også give et friskt pust til din bolig. At inkorporere denne glasvæg vil også være med til at skabe en følelse af luft og mere plads. Med sine glasflader er væggen nemlig med til at åbne op mellem rummene i dit hjem og skaber ikke blot fornemmelsen af mere plads men giver også en vis harmoni og helhedsfølelse i dit hjem. 

 

Glasvægge kan hjælpe på støjen


Udover at åbne op for rummene i din bolig, vil glasvæggen også være med til at reducere støj og lyd i dit hjem. For at reducere støj tyer man normalvis til beton eller gipsvægge for at undgå støj og larm, hvilket lukker af og gør rummene mindre end de er. Lyder en glasvæg som noget for dig? Så Beregn pris på New Yorker Glasvæg her. 

 

Det industrielle i højsædet


Noget der altså virkelig har vundet indpas i indretningen er det rå og minimalistiske. Først og fremmest er det blevet populært med de rustikke møbler, men derudover er det også blevet populært med de industrielle flader såsom glasvæggen, med dit industrielle touch. Det rå udtryk på vægge og gulv er blevet vældig populært og giver plads til spændende møbler, og efterlader rummet minimalistisk.

Det industrielle er også med til at skabe en spændende kontrast mellem det rustikke og det nye. Eksempelvis vil New Yorker glasvæggen med sine rammer af stål, skabe en helt speciel stemning i dit hjem. Det vil kaste helt nyt lys over dine møbler og give rummene et friskt pust. Med en New Yorker glasvæg vil du pludselig se dine møbler som du aldrig før har set dem.
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga