05. jan. 2023

Millionbesparelse: Danmarks billigste herregård er sat ned i prisDa Jerstrup Herregård på Fyn kom til salg tilbage i foråret for 8,5 millioner, var det dengang den billigste herregård på det danske boligmarked.

Men nu kan du købe den historiske ejendom – inklusive voldgrav og 22 værelser – for endnu mindre; den er nemlig netop blevet sat ned i pris.

Det skriver boligmediet Boliga.dk

Det nye prisskilt lyder på 7,2 millioner kroner, hvilket efter lidt simpel hovedregning resulterer i en millionbesparelse på 1.300.000 kroner i forhold til den oprindelige udbudspris.

Nu skal du altså blot af med lidt over 10.000 kroner for hver af den fredede gårds 713 kvadratmeter, der ifølge salgsmaterialet hos liebhavermægleren Pernille Sams er blevet gennemgående restaureret for nogle år siden.

Med i den nye pris følger - udover den mere end 300 år gamle hovedbygning omgivet af en voldgrav - også 3,64 hektar jord beliggende i den nordfynske natur udenfor Bogense.

 

Endnu en billig herregård


Siden Jerstrup kom til salg, har endnu en billig herregård ifølge Boliga.dk meldt sig på banen

Her behøver man heller ikke nødvendigvis at være millionarving for at være potentiel køber: Hæstrupgaard udenfor Hjørring i Nordjylland kan nemlig blive din for lige under tre millioner kroner.

Modsat den billige herregård på Fyn, kan du dog ikke flytte direkte ind i den historiske gård, som har rødder helt tilbage til 1400-tallet.

Hovedbygningen er nemlig i dårlig stand, så du skal ifølge salgsmaterialet hos Estaldo.com enten renovere eller bygge nyt på den knap 8,5 hektar store grund – men så ligger kvadratmeterprisen for boligen til gengæld blot på lidt over 6.300 kroner.

 

Se Jerstrup Herregård her


 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga