15. jan. 2024

Offentlige ejendomsvurderinger 2024: Sådan agerer boligejerne lige nuSkrevet af: Christian Yttergren | cty@boliga.dk

De nye offentlige ejendomsvurderinger skabte forvirring og panik blandt landets boligejere. Var det tid til at sælge boligen, inden den nye boligskat pr. 1 januar 2024 trådte i kraft?

Flere mæglerkæder oplevede i løbet af 2023, at mange boligsælgere satte en klausul om, at deres bolig skulle være solgt senest 31.12.2023.

Men nye tal fra Boliga viser, at der ikke er betydeligt flere nedtagninger i begyndelse af det nye år.LÆS OGSÅ: Danmark på vej mod ny magtbalance i mæglerbranchen

På Boliga’s søstersite DinGeo.dk kan boligejere i forlængelse af de nye ejendomsvurderinger se den nye og den gamle boligskat på den enkelte bolig. Boligejere kan dermed se, hvad de nye vurderinger betyder i kroner og ører. Tilsvarende kan købere også få viden om, hvad boligskatten fremadrettet vil være for drømmeboligen. Man skal blot indtaste adressen på en bolig, og al relevant information dukker op. Helt gratis.

LÆS OGSÅ: Boliga.dk lancerer unikt skyggekort

Hos Boliga er det vores vision at være til gavn og nytte for boligejere og købere. Vi er landets største uafhængige boligsite og ønsker at skabe et transparent boligmarked for alle.
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga