03. feb. 2021

Sådan opretter du en bolig-søgeagent på Boliga.dk 



På Boliga.dk vil vi gerne gøre din boligjagt så let som muligt – og derfor har vi mulighed for, at du kan oprette søgeagenter for lige netop de boligtyper, områder, størrelser og priser, der interesserer dig.


Når der kommer en bolig eller flere til salg, som matcher dine kriterier, giver vi dig direkte besked på mail – tjenesten fungerer altså som et kundekartotek på tværs af mæglere.


Alt, du skal gøre, er således at sætte de kriterier, du har til din kommende bolig eller sommerhus. Et godt tip er at passe på, at dine søgninger hverken bliver for brede eller for snævre.


Brede søgeagenter vil typisk give mange resultater, det kan fx være boligtype og område – du kan snævre dem ind ved at sætte en maksimal pris eller en mindste boligstørrelse på også.


Læs også: Sådan opretter du overvågninger på Boliga.dk 


Typisk giver en snæver søgning omvendt ikke så mange resultater, hvilket er godt, hvis du kun leder efter noget meget specifikt – eksempelvis på én helt bestemt vej.


Du kan udvide en snæver søgeagent ved at fjerne eller udvide nogle af dine kriterier – inddrag evt. byggegrunde i området, hvis du har mod på selv at bygge et hus eller et sommerhus – eller sørg for at prisen ikke er sat urealistisk lavt i forhold til antallet af kvadratmeter, du drømmer om.


Der er ikke nogen begrænsning på, hvor mange søgeagenter du kan lave, og du kan derfor oprette mange forskellige.

Sådan opretter du søgeagenter på Boliga.dk:



1) På Boliga.dks forside kan du åbne alle vores søgefiltre. Gå til forsiden her (åbner ny fane)


2) Sæt de relevante kriterier til dit drømmehjem: Området? Boligtypen? Prisen? Størrelsen? Energimærke?


3) Klik på ”Vis resultater” – du får nu en liste frem med alle de boliger, der matcher dine kriterier


4) Øverst på listen har du mulighed for at gemme søgningen på knappen ”gem søgning”.


Hvis du allerede er logget ind, bliver du bedt om at give din søgeagent et navn, og derefter er den oprettet. Hvis du ikke er logget ind – eller du endnu ikke har nogen bruger, guider vi dig gennem processen. Det er gratis at være bruger på Boliga.dk.


Du kan administrere dine søgninger ved at gå ind på ”Mit Boliga” i øverste højre hjørne af skærmen. Her kan du både se de søgninger og de specifikke boliger, du har oprettet agenter på.


Er du i tvivl om, hvordan man opretter overvågningsagenter på bestemte huse – også dem, der ikke er til salg lige nu – kan du læse Boligas guide til at oprette overvågnings-agenter her.