03. feb. 2021

Sådan opretter du overvågninger på Boliga.dk Er du på udkig efter drømmeboligen eller et nyt sommerhus? Vil du gerne følge med, når der sælges huse på din vej? Eller er du nysgerrig på, om dit barndomshjem eller din første lejlighed måske kommer til salg igen?Så er Boliga.dks overvågningsmails stedet at finde svar.


Du kan oprette en overvågningsmail for alle de adresser, der interesserer dig. Udbydes boligen efterfølgende til salg, sender vi dig en mail med et link til at se adressen, og hvis vi registrerer et salg, får du også direkte besked i din indbakke.


Læs også: Sådan opretter du en bolig-søgeagent på Boliga.dk


Tjenesten er fuldstændig gratis at anvende. For at oprette overvågninger på Boliga.dk, skal du således bare være logget ind som bruger – og efterfølgende finde den eller de adresser, der interesserer dig.


Du kan oprette overvågninger på alle boliger, der findes i BBR. BBR er landets offentlige Bygnings- og Boligregister, hvor der findes oplysninger om alle bygninger og boliger i Danmark.


Sådan opretter du en overvågnings-mail:1) Find boligen på Boligas BBR-side via linket her2) Indtast adressen – og vælg den rette bolig fra listen


3) Du bliver nu sendt videre til boligens BBR-side – klik på ”Få en e-mail, hvis boligen bliver sat til salg”. 

Hvis du er logget ind, oprettes søgeagenten med det samme. Hvis du ikke er logget ind – eller hvis du endnu ikke har en bruger, bliver du guidet gennem denne proces.TIP! Du kan naturligvis også gemme boliger, der er udbudt til salg, som ”favorit” ved at give dem en stjerne – så får du også besked, hvis vi registrerer ny aktivitet på boligen. Det kan fx være, at boligen sænkes i pris, tages af markedet eller sælges.
HUSK! Du også kan oprette søgeagenter helt gratis på Boliga.dk. Søgeagenten fungerer som et slags kundekartotek, hvor vi giver dig direkte besked, når der udbydes boliger til salg, som matcher dine ønsker. Læs mere her
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga