Foto: Presse
01. Jul. 2020

Sådan undgår du at tabe penge ved salg af boligDe fleste boligeejeres værste mareridt er at tabe penge, når de står og skal have solgt deres bolig. Der er dog flere ting, man kan foretage sig, for at undgå at tabe penge ved salget.

At investere i installation af fibernet er f.eks. en økonomisk god beslutning, både på kort og på længere sigt, da man fremtidssikrer boligen med en fiberforbindelse, og dermed forøger dens værdi.

Når man står overfor et kommende salg, er en fiberforbindelse noget, der vejer tungt på vægtskålen, og det er et populært spørgsmål hos de danske ejendomsmæglere, når boligen vurderes.

Gode grunde til at vælge fibernet

En høj bredbåndsforbindelse er vigtig for mange, der er på udkig efter en ny bolig. Udover den hurtige hastighed er der flere gode grunde til, hvorfor det i dag er så attraktivt med fibernet, og hvorfor fiberadgang er en opgradering af hele boligen, og dens samlede værdi.

Denne form for internet er mere stabil og mindre støjfølsom end en traditionel ADSL-bredbåndsløsning. Hvis man er en stor familie eller bor mange sammen i en lejlighed, vil man ofte opleve at hastigheden formindskes, jo flere der er logget på med en ADSL-forbindelse. Det er ikke tilfældet med fibernet grundet den enorme kapacitet!

Hastigheden er desuden den samme på upload og download, hvilket er en stor fordel, især hvis man taler om store mængder data.

Man kan derfor roligt sige, at fibernet er fremtidens internet, da det ikke har begrænsninger i forhold til hastighed eller kapacitet. Derfor er det en attraktiv fremtidssikring for alle husejere.

Med en Hiper rabatkode kan du komme godt i gang med installationen af fibernet til en yderst fordelagtig og konkurrencedygtig pris. Du kan desuden se her, om du på nuværende tidspunkt har mulighed for at installere fiberinternet på din adresse.

Renoveringer der øger boligens værdi

Hvis du gerne vil have boligens værdi til at stige, kan det ligeledes betale sig at renovere. Det er dog ikke ligemeget, hvor du vælger at lægge kræfterne og pengene, når det kommer til renovering med henblik på salg.

Det kan være svært at afgøre, om det kan betale sig at renovere, især hvis man ejer en ældre bolig. Det frarådes at foretage luksusinvesteringer, som f.eks. at få installeret det sidste nye køkken med alle bekvemmeligheder, eller et splinternyt badeværelse med luksusgoder.

Disse investeringer vil sjældent komme tilbage i form af en højere salgspris. Det kan derimod godt betale sig at foretage lavprisrenoveringer som eksempelvis et økonomisk tag eller et køkken fra IKEA. Især hvis køkkenet holdes i hvidt. Det kan også være en god idé at friske huset op med en nypudset facade, gerne i lyse nuancer.

Energirenovering er også i høj kurs, f.eks. hulmursisolering, udskiftning af vinduer eller skift til naturgas eller fjernvarme. Disse renoveringer vil give et bedre indeklima, lunere rum og mindre træk. Desuden ser det ud til at energipriserne kommer til at stige i fremtiden, og det er derfor en god investering, uanset hvor huset ligger og størrelsen på det.
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga