26. okt. 2022

Se billederne: Fodboldspiller sætter sit byhus til salg



Efter lidt mere end tre år er fodboldspilleren Nicolaj Thomsen på vej videre fra Vesterbro i København.

I hvert fald har den tidligere FCK-profil netop sat sit hjem i den centrale hovedstadsbydel til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Byhuset, der er registreret som en ejerlejlighed, ligger i en baggård på en sidegade til Gammel Kongevej tæt på Søerne og har lidt over 100 kvadratmeter fordelt på to plan med en tagterrasse på toppen.

Hjemmet er til salg hos Johannes Kloster fra mæglerbutikken Nybolig City – Christianshavn, der blandt andet fremhæver de store lyse rum og den åbne planløsning på boligens to etager.

Hvis det er dig, der skal overtage nøglerne til adressen, skal du af med 9,2 millioner kroner, som udbudsprisen lyder på - eller knap 86.800 kroner pr. kvadratmeter.

 


SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering



Rivende prisudvikling


Thomsen, der udover FCK også har spillet for Aab, SønderjyskE og den franske klub FC Nantes, købte selv byhuset i sommeren 2019 for knap 6,9 millioner kroner.

Det betyder også, at hvis han sælger til den nuværende udbudspris, så står han med en gevinst på omkring 2,3 millioner kroner – uden at medregne eventuelle forbedringer og renovering.

København er da også en af de steder, hvor priserne har været under rivende udvikling – særligt de seneste tre år efter corona indfandt sig.

Bare fra oktober 2019 til oktober i år er de kvadratmeterpriser på de udbudte ejerlejligheder i hovedstadskommunen ifølge Boliga.dk steget med 20 procent, så prisgennemsnittet i dag ligger på næsten 55.000 kroner pr. kvadratmeter.

Nicolaj Thomsen har efter et årti i topfodbold skrevet kontrakt med 2. divisionsklubben B. 93, der holder til på Østerbro i København.

 

Se Nicolaj Thomsens Vesterbrolejlighed her


 

 


SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering