17. jun. 2020

Se billederne: Ibi Makienok sælger sin luksuriøse liebhaverlejlighed


Knap seks år har den folkekære tv-vært Ibi Makienok - som mange nok kender under navnet Støving - haft hjemme på den velkendte H. C. Andersens Boulevard midt i landets hovedstad.


Et hjem, der er en intet mindre end 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed, som hun nu så småt er ved at vinke farvel til - i hvert fald er den store ejerlejlighed netop kommet til salg.


Det skriver boligsitet Boliga.dk


Ibi Makienok købte den luksuriøse lejlighed med syv værelser tilbage i 2014 sammen med sin daværende gemal, fodboldspiller og tidligere Brøndby-profil Simon Makienok, men parret gik ifølge Se og Hør fra hinanden sidste år - og nu kan du altså købe deres liebhaverlejlighed for 11,2 millioner kroner.


For det beløb får du et hjem i en ejendom fra 1894 med elevator og tagterrasse midt i København, der ifølge liebhavermægleren Adam Schnack har detaljer med stukloft og fyldningsdøre, som repræsenterer en tid i den arkitektoniske historie med kompromisløst håndværk.



Under gennemsnittet i dyrt boligområde


Ibi Makienok - som udover sine værtsroller i Paradise Hotel og Velkommen Hjem har ernæret sig som skuespiller, model og sanger - skal altså nu til at bevæge sig ud på boligjagt - og ønsker værtinden at forsætte i København - er det altså på markedets absolutte tinde, når det gælder priserne.


Hovedstaden og området omkring H.C. Andersens Boulevard - samme gade, hvor Nicklas Bendtner tidligere på året solgte sin lejlighed  - har nemlig nogle af landets højeste kvadratmeterpriser.


Det viser tal fra Boliga.dk.


I Københavns Kommune koster en enkelt ejerlejlighedskvadratmeter i øjeblikket næsten 48.900 kroner i, hvilket kun er overgået af den mondæne hovedstadsnabo; Frederiksberg, hvor kvadratmeterprisen ligger på 49.100 kroner.


Hvis du gerne vil købe Date mig nøgen-værtens lejlighed, kan du dog glæde dig over, at prisen ligger et godt stykke under gennemsnittet for de andre lejligheder i området; du skal nemlig bare smide lige over 43.000 kroner pr. kvadratmeter. Hvilket altså vil sige, at lejligheden er udbudt til salg 11 procent under gennemsnittet.



Se Ibi Makienoks liebhaverlejlighed HER