23. jul. 2021

Skov, klitter og strand: Her er sommerhusene med allermest plads


Vandkamp, stangtennis og kongespil.


Alt sammen rimelig hyppige feriehændelser, der som regel er plads til på de - større eller mindre - udendørsarealer, som følger ofte med, når man er i sommerhus.


Men ud af de ferieboliger, som lige nu er til salg på det danske boligmarked, kan du også få dig et sommerhus med plads til langt større armbevægelser og rigtig langt til naboerne.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Faktisk kan du få mellem otte og helt op til 152 hektar - eller godt og vel 304 fodboldbaner - hvis du køber et af de fem sommerhuse på markedet i øjeblikket med med de allerstørste grunde: Lige fra hede og klitter i nord til sø og skov i syd.



Top fem over sommerhuse med mest plads


5) Folstedvej, Tversted - 8,2 hektar 


Foto: EDC Danebo Lønstrup

 

Måske beskedent i sammenhængen, men bestemt ikke i forhold til et gennemsnitligt sommerhus, så kan du lige nu købe et sommerhus med en 8,2 hektar stor naturgrund udenfor Tversted i Nordjylland, hvor noget af den går helt ned til vandet.


Selve ferieboligen er en luksuriøs sag bygget i 2006 med 147 kvadratmeter samt et anneks til gæster med eget badeværelse. Prisen for hele molevitten lyder på 2.795.000 kroner.



Se sommerhuset her

 

4)  Bogens Søvej, Ebeltoft - 13,8 hektar 


Foto: Lilienhoff

 

Græssende kvæg, en sø, frugthave og skov. Det er noget af det de næsten 13,8 hektar tæt på vandet ved Mols Bjerge på Djursland byder på, som lige nu er til salg.


Med i handlen følger et charmerende stråtækt sommerhus fra 1780 med næsten 300 kvadratmeter bolig, som alt sammen kan blive dit for 15,5 millioner kroner.



Se sommerhuset her

 

3)  Vasenvej, Frederikshavn - 23,3 hektar 


Foto: Min Bolighandel

 

Udenfor Frederikshavn kan du i øjeblikket sikre dig 23,3 hektar af det nordjyske landskab, hvis du køber fritidsboligen på Vasenvej, som er til salg for 4.098.000 kroner.


Udover det 161 kvadratmeter store hvidpudsede sommerhus med sprossevinduer ligger der også en stor udbygning og en jagthytte i en tilhørende skov på grunden.



Se sommerhuset her


2)  Aldrupvej, Hingelbjerge - 35,8 hektar


Foto: EDC Fjerritslev 

 

Overtager du nøglerne til det arkitekttegnede 50'er-sommerhus midt i Hingelbjergene tæt på Svinkløv og det berømte badehotel i Vendsyssel, får du også 35,8 hektar imponerende naturgrund med i handlen.


Den næsten 200 kvadratmeter store feriebolig ligger højt på grunden med udsigt til de omkringliggende skove, marker og Vesterhavet i horisonten på klare dage. Køb det for 8.125.000 kroner.



Se sommerhuset her

 

1) Ålbækvej, Skagen - 152 hektar


Foto: Lilienhoff

 

Allermest albuerum får du dog ifølge Boliga.dk udenfor Skagen i Nordjylland, hvor du kan købe et sommerhus med svimlende 152 hektar tilhørende klit- og hedelandskab for 8.995.000 kroner.


Ferieboligen er fra 2012 og er opført i klassisk skagensstil med gulmalede facader, hvide sprossevinduer og rødt tegltag. Med ejendommen følger også 50 meter strand ud til Vesterhavet.



Se sommerhuset her

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga