ANNONCØRINDHOLD
03. jun. 2020

Sommeren 2020 - Hvor går ferien hen?



Sommeren er over os, og for de fleste af os går der ikke lang tid før ferien også indtræffer. Under normale omstændigheder, så ville de fleste af os også allerede have planerne helt på plads. Ferien er bestilt, og nu er det bare at se frem til, at skulle afsted.
Desværre, så blev hele verdenen ramt af COVID-19, hvorfor alt er vendt på hovedet, og usikkerheden omkring utroligt mange ting – herunder sommerferien, er utrolig høj.
Ingen har nogensinde stået i en lignende situation, hvorfor der mangler svar og vished i utallige scenarier og måder hvorpå en sådan situation skal håndteres.

De fleste sommerferier er aflyst, da man i langt de fleste lande ikke modtager turister, og samtidig så fraråder den danske regering al udrejse indtil sommeren er forbi.
Hvordan skal man så holde sin sommerferie? Mange benytter deres sommerferie til at lade batterierne op med fuldstændig afslapning ved vandkanten i udlandet, men dette er ikke muligt længere. Heldigvis, så har vi også muligheder herhjemme, der gør at man sagtens kan få slappet af.

Lej sommerhus, tag på Camping, tag i sommerland eller gør noget helt fjerde. Der er mange muligheder, og nedenfor vil vi give de 3 bedste bud i denne specielle tid.

 

Sommerhus ved kysten


Vi har fantastiske kyster i Danmark, hvorfor det helt klart kan være en god aktivitet at tage et par uger i sommerhus ved kysten. Vi har som regel mange tyske turister i Danmark som benytter sig af vores sommerhuse, men grundet situationen, så har vi dem for os selv. Det er skidt for økonomien, men det betyder også, at chancerne for at finde et sommerhus selvom man er sent ude er større.

Det kan også være en god idé at tage lidt længere væk fra hjemmet end sædvanligt. Hvis man blot tager 30 minutter væk, så kan man altid tage hjem, hvilket tager noget af ferie følelsen af det. Derfor kan man med fordel udforske hjørner i Danmark, hvor man ikke kommer så ofte. Danmark er kendt for sin vestkyst, og så er Rømø også et godt bud på en ferieø, hvor feriestemningen rigtig kan føles.

 

Ferieparker


Har man børn, så kan det også være en mulighed at tage i et ferieland, hvor børnene rigtig kan få lov at lege. Det er bestemt ikke noget for alle, og det er klart noget man gør for børnenes skyld, men hvis man tager afsted flere familier sammen, så er der helt sikkert også mulighed for at hygge sammen med andre forældre. I Danmark har steder som Jesperhus, Lalandia og Landal, måske bedre kendt som Sea West. Alle steder har noget at byde på, og det gælder blot om at vælge det sted der matcher jeres familie behov bedst.

 

Aktiv ferie i Danmark


Det er dog ikke en nødvendighed, at ferien behøver gå et sted hen i flere uger. Man kan også blot vælge at opleve ting i Danmark, helt separat fra hinanden. De penge man normalt ville have brugt på ferie, kan nu bruges på diverse aktiviteter herhjemme, såsom at klatre, køre gokart, tage på museum og meget mere.

Det kan også være, at i har et gør-det-selv projekt derhjemme som i har udskudt i noget tid. Nu kan i ikke blot benyttet tiden, men også pengene fra ferien til at gøre dette færdigt.

Mulighederne er mange, hvis blot man har øjnene åbne!