Foto: Ivan Eltoft Nielsen
13. Jun. 2021

Spar millioner: Danmarks dyreste lejlighed er sat ned i pris 


Spar 2,5 millioner kroner.


Det er ikke ligefrem noget, man hører hver dag - ikke på boligmarkedet og bestemt ikke i det lokale supermarked eller tøjbutik.


Men det er netop en rabat i den størrelse, som du nu kan få på Danmarks dyreste udbudte lejlighed, der netop er blevet justeret ned i pris. 


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Den næsten 300 kvadratmeter store pragtlejlighed inde midt i København ramte markedet tilbage i april med et solidt prisskilt på 35 millioner kroner, der straks placerede hjemmet helt i top på det danske ejerlejlighedsmarked.


Men her midt i juni, kan du altså købe de tre etager med fire værelser og tre tagterrasser for 32,5 milllioner kroner.


Den overdådige bolig er til salg hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, der i salgsmaterialet beskriver lejligheden som gennemrenoveret i international hotelstil på det helt store budget.


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus
Flere millioner at spare


Lejligheden i det inderste af landets pulserende hovestad er på trods af prishakket stadig den dyreste i sin kategori på boligmarkedet* med 2,5 millioner kroner ned til den næste på listen:


I det mondæne københavnerkvarter Frederiksberg er en næsten 250 kvadratmeter stor ejerlejlighed med seks værelser nemlig til salg for 30 millioner kroner, oplyser Boliga.dk.


Hvis du er mere til sommerhus og kystliv end storbylejlighed, så er der også millionrabat at hente i øjeblikket på landets dyreste sommerhus.


Den 221 kvadratmeter store fritidsbolig, som ligger tæt på vandet i den nordsjællandske ferieby Hornbæk, har nemlig lige fået et nedslag på 2,5 millioner i prisen, så det nu er til salg for 27 millioner kroner lige ud.Se Danmarks dyreste lejlighed herSE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


*Boliga.dk har kun medtaget ejerlejligheder, der et udbudt offentligt til salg og står færdigbygget. 

Del det på