Foto: Home Hobro
27. Aug. 2021

Spotpris: Landets billigste hus er blevet endnu billigere


99.000 kroner vil i langt de fleste tilfælde ikke række særligt langt, hvis man vil investere i mursten og slet ikke et helt hus.


Men det er ikke desto mindre den sum, som landets billigste hus har været til salg for indtil nu - og bedst som det altså ikke kunne blive billigere på det offentlige marked, ja så er villaen i Hobro, Nordjylland, altså nu blevet endnu billigere.


Efter omtrent fire måneder på markedet er der nemlig netop blevet skåret knap 20.000 kroner af udbudsprisen for villaen, hvilket betyder, at du nu blot skal kunne skrabe 80.000 kroner sammen for at kunne skrive husejer på CV’et.


For det beløb får du 95 kvadratmeter bolig på en 721 kvadratmeter stor grund, der ligger i landlige omgivelser ikke langt fra Mariager Fjord.


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


 

Knofedt eller bulldozer


Hvis det er dig, der overtager boligen, skal du dog være klar på lidt af et byggeprojekt, for som mæglerbutikken Home Hobro - Mariagerfjord skriver i boligens salgsmateriale; skal man enten have “hænderne godt skruet på” eller “have en bulldozer, som trænger til at blive luftet”.


Boligen består da stort set også blot af vægge, tag og vinduer med det indvendige gravet op. Det er måske også af den grund, at huset ifølge Boliga.dks udbudsdata er 90 procent billigere end gennemsnittet for de andre boliger, der lige nu er til salg i området. 


Kvadratmeterprisen for villaerne i hele Mariagerfjord Kommune, hvor landets billigeste hus befinder sig, ligger på lige omkring 9.400 kroner, men for huset på Hobrovej skal der altså blot betales beskedne 842 kroner pr. kvadratmeter.Se landets billigste hus her


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga