Foto: Elbæks Ejendomsmægler
20. Jul. 2021

Vild pris: Villahandel på Strandvejen er årets dyreste


Der er ikke meget at rafle om.


Salget af en luksuriøs strandvejsvilla med 14 værelser i Skodsborg er årets dyreste - og det er endda med et solidt forspring på ti millioner kroner ned til de næste boliger på listen over de absolut mest indbringende hushandler indtil videre i 2021. 


Det skriver boligmediet Boliga.dk. 


Salgsprisen for den næsten 500 kvadratmeter store vandkantsvilla, som ligger i whiskybæltet langs kysten nord for København, indbragte nemlig den nu tidligere ejer intet mindre end 56 millioner kroner. 


En handel, der er foregået i et såkaldt skuffesalg hos liebhavermæglerforretningen Elbæks Ejendomsmægler, uden at den har været udbudt til salg på det offentlige marked - en handelsform, der har stortrivedes på det blomstrende boligmarked under corona-epidemien. 


Som sagt er der en god håndfuld millioner ned til de næstedyreste handler i 2021: To villaer på Vedbæk Strandvej og Immortellevej i Vedbæk, som begge blev solgt for 46 millioner kroner i starten af året. 


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusDansk hjemmebase for rigmandsdatter


Køberen af den svimlende dyre villa er da heller ikke hvem som helst: Det er nemlig rigmandsdatteren Emilie Martinsen-Kønigsfeldt, som sammen med faderen Niels Erik Martinsen, stifteren af modeimperiet IC Companys, er nummer 55 på Berlingskes liste over de 100 rigeste i Danmark med en samlet formue på 2,6 millarder kroner.


Emilie Martinsen-Kønigsfeldt er tidligere eliterytter og bor til daglig i London, men nu har hun altså også sikret sig en eksklusiv base hjemme i Danmark i et af landets dyreste boligområder.


Ifølge Boliga.dks salgsdata er Rudersdal Kommune, hvor den dyre villa ligger, nummer fem på listen over de højeste huspriser. I det første halve år af 2021 indbragte villahandlerne i området intet mindre en 42.183 kroner pr. kvadratmeter i gennemsnit - men alligevel noget under de næsten 116.000 pr. kvadratmeter, som Emilie Martinsen-Kønigsfeldt har betalt for sit nye hjem. 


Sandsynligheden for, at det forbliver årets dyreste villahandel, er ikke helt ubetydelig: Det dyreste hus på boligmarkedet i øjeblikket er nemlig en 16-værelses stor villa ved Bagsværd Sø i Kongens Lyngby, der er til salg for 53 millioner kroner. Se landets dyreste huse her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga