13. maj 2024

DR-boss kan score 25 millioner kronerSkrevet af: Christian Yttergren | cty@boliga.dk

Boligsalg kan være en lukrativ forretning.

Det kan den tidligere DR-boss og generaldirektør, Christian Sandø Nissen, måske erfare, hvis han opnår den forventede udbudspris for sin Østerbro-villa i København.

Det skriver Boliga.

Gigantisk boliggevinst
En potentiel boliggevinst på 25 millioner kroner venter for den tidligere generaldirektør i DR. Christian Sandø Nissen, også kendt som "Nissen", har sat sin 10-værelses villa til salg i hjertet af København.

Læs også: Seebach sælger luksusvilla til 34.5 millioner

Villaen strækker sig over 270 kvadratmeter og kan blive din for intet mindre end 26.995.000 kroner.

Ifølge tinglysningen har DR-bossen ejet villaen siden 1986, hvor han købte den for 1.972.900 kroner. Derfor kan han realisere en fortjeneste på 25.022.100 kroner på boligsalget, hvis alt går som planlagt.

Se boligen her.

Fyret fra DR
Christian Sandø Nissen har bestridt flere direktørposter, herunder på Nationalmuseet og Rigshospitalet. Han var især kendt for sine evner til at omstrukturere og professionalisere sine arbejdspladser.

Læs: Spindoktor sælger luksuslejlighed for 23 millioner

Under hans ledelse som topchef hos DR fra 1994 til og med den 5. oktober 2004, blev DR 2 lanceret, sammen med flere radiokanaler, samt en ny hjemmeside - og der blev foretaget ændringer af hovedsæderne fra Radiohuset i København og TV-byen i Gladsaxe til at bygge DR Byen i Ørestaden i København.