21. aug. 2020

Gode råd: Find det helt rigtige nybygger-husAt finde drømmehuset kan være lidt af en mundfuld. Skal det være billigt? Skal det være bæredygtigt? Hvor mange kvadratmeter skal du bruge?

Spørgsmålene er mange, løsningerne ligeså – og hører du til typen, der har en holdning til alle detaljerne, så kunne en mulighed for at få indfriet boligdrømmene være at bygge eller få bygget sit eget helt nye hus.

Nybyggeri kommer naturligvis også i mange afskygninger: der strækker sig fra billige typehuse til de allermest eksklusive arkitekttegnede villaer.

Og selvfølgelig alt midt imellem, hvor mange byggefirmaer i dag tilbyder arkitekttegnede typehuse i overskuelige prisklasser. Her har man mulighed for at vælge mellem stiludtryk fra funkis til palæer og i øvrigt selv være med til at sætte de streger på tegningen, der på sigt bliver til rammerne om ens nye hjem.

 

Sådan finder du det rette hus


 

Undersøg markedet


Der er mange firmaer på markedet, der bygger nye huse efter de ønsker, du eventuelt måtte have. Disse firmaer kan findes ved en simpel søgning – men mange er også samlet i Boliga.dks univers for arkitekttegnede- og typehuse: Byg Hus. Her kan du se huse på tværs af byggefirmaerne og på den måde danne dig et godt overblik over markedet.

 

Kig på huse, der allerede er bygget


Én ting er en tegning eller en grafisk illustration, der i mange tilfælde også kan være meget livagtige. Men selvom du som nybygger i sagens natur køber noget, der endnu ikke står opført – er der mulighed for at få et indblik i de nye omgivelser, inden huset står færdigt.

Mange byggefirmaer tilbyder muligheden for at komme ud og se nogle af deres huse, der står opført som udstillingshuse rundt om i Danmark.

Men på Boliga.dk kan du også søge efter nybyggede huse – med få år på bagen – der er til salg og på den måde få et indtryk af de arkitektoniske muligheder.

 

Tænk langsigtet


Bygger du drømmehuset skal det naturligvis også passe til dine og din families behov. Nu og her er det måske nok med ét enkelt badeværelse og et antal værelser, der matcher jeres akutelle mængde af børn. Men glem ikke at overveje om familien – eller familiens behov -  kan udvide sig.

To børn bliver måske til tre, der kommer kø til badet, når ungerne bliver større – og det ville måske også være rart med et hobbyrum, hvor der kan pusles om cyklen og stilles våde gummistøvler til tørre.

 

Psst.. er du i tvivl om hvilken stil, der passer til dig: Så tag et kig i Boligas arkitektur-guide her
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga