ANNONCØRINDHOLD
12. nov. 2019

Sådan kan du pifte din stue op



Er du ved at være træt af at kigge på den samme gamle stue, med de samme gamle møbler? Så er det blevet tid til at pifte det hele en lille smule op. Men hvordan gør du det? Faktisk kræver det ikke særlig meget at give den gamle stue nyt liv. Prøv bare at læse med her i artiklen. Her bliver du nemlig præsenteret for et par gode tips, der med garanti kan sparke nyt liv i din gamle stue.


Få styr på dine gulve


Gulvet i din stue kan med tiden komme til at se træls og gråt ud. Derfor er det også et af de første steder, som du skal gribe fat i, når du gerne vil give din stue nyt liv. Der er flere forskellige ting som du kan gøre, alt efter hvilket type gulv, du har i rummet. 

Har du gulvtæppe, er det en god ide, at du ikke forsøger at rense det på egen hånd. Du har sandsynligvis allerede forsøgt, og det er sjældent, at resultatet bliver særlig godt. I stedet bør du får det renset af professionelle. Har du i stedet trægulv, kan det give nyt liv at få foretaget en gulvafslibning. Hvis du ikke selv ved, hvordan man sliber gulv, er det en god ide at kontakte professionelle. Du kan blandt andet få hjælp på Soobersgulvafslibning.dk.


Tilføj masser af farver


Rigtig mange danskere er bange for at tilføje farve til deres stue, og det er mange gange det, der gør, at den hurtigt kommer til at virke kedelig og grå. Du kan derfor skabe rigtig meget liv i din stue bare ved at tilføje lidt farve. Det kan du blandt andet gøre med farverige tekstiler, billeder, tapet eller møbler. Mulighederne er mange, men der er ingen der siger, at din stue skal være en stor farvepalette. Vælg et par farver, der går godt i hånd og forsøg så at flette dem bedst muligt ind i din indretning - mere kræver det ikke.


Planter kan give liv


En sidste ting du kan gøre for at pifte din stue op, er at tilføje planter til rummet. Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal vælge at købe planter. For det første skaber de et skønt udtryk i rummet. De kan virkelig formå at sætte prikken over i’et. For noget andet er de med til at skabe et bedre indeklima. For noget tredje behøver de ikke at være svære passe. Ofte er det argumentet med, at planter er svære at passe og holde i live, der afholder mange fra at få planter i deres stue. Desværre holder dette argument bare ikke i det lange løb. Som skrevet lige før; planter behøver ikke at være svære at passe. Der findes et stort udvalg af planter, der næsten ikke kræver, at du vander dem eller på anden måde giver dem opmærksomhed. Så er du en af dem, der mener, at du kan dræbe en kaktus, er det disse planter, du skal vælge at gå efter.