17. jan. 2024

Unik bolig: Køb dit eget vandtårnSkrevet af: Christian Yttergren | cty@boliga.dk

Har du nogensinde overvejet at kalde et vandtårn for dit hjem? Denne unikke mulighed er nu en realitet, og det endda med en fortryllende beliggenhed i det naturskønne Hald Ege i Viborg.

LÆS OGSÅ: Offentlige ejendomsvurderinger 2024: Sådan agerer boligejerne lige nu

Interessen er stor. Det lægger Anders Varming, indehaveren af Nybolig Viborg, ikke skjul på.

”Vi har kun annonceret denne unikke ejendom i få dage, og der har allerede været kæmpe interesse. Vi har været i kontakt med over hundrede interesserede potentielle købere, og det ser ud til, at interessen og dialogen fortsætter.”

”Det er staten, der ejer vandtårnet, og som har sat ejendommen til salg. Ejendommen og grunden befinder sig i et naturområde, der er udlagt til skovområde, og da vandtårnet er bevaringsværdigt, kan det ikke på forhånd garanteres, hvad den kommende køber kan få lov til at bygge på grunden."

"Udsigten fra vandtårnet er dog enestående, og det gør det til en boligoplevelse ud over det sædvanlige,” siger han.

LÆS OGSÅ: Boligjagt: Det søgte danskerne på i 2023

Med en grund på 2.877 kvadratmeter får man masser plads. Udover vandtårnet rummer ejendommen et 60 kvadratmeter stort udhus og en mindre separat bygning, der fungerer som teknikrum for forsyningsselskaber, der lejer sig ind. Således genererer man også en passiv lejeindtægt ved købet af denne unikke ejendom og grund.

Læs mere om vandtårnet her.

Vandtårnet befinder sig i smukke omgivelser. Foto: Nykredit
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga