Foto: Jan-Erik Eriksen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
17. Jul. 2020

Vild pris: Så meget fik Bendtner for sin luksuslejlighed


Salget af Nicklas Bendtners lejlighed på H C Andersens Boulevard midt i København var med kun to måneder på markedet ikke bare en rigtig hurtig handel.


Det er også en af årets største i lejlighedshandler i hovedstaden: fodboldspilleren har nemlig fået hele 21 millioner kroner for den luksuriøse penthouse.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Det er hele 7,8 millioner kroner mere end de 13,2 millioner kroner, som Bendtner gav for den 339 kvadratmeter store lejlighed tilbage i 2013. Kvadratmeterne var oprindeligt et loftsrum, der blev lavet om til lejlighed i 90'erne af arkitekten Thomas Sigsgaard - mens den eksklusive lejlighed er indrettet af den ultrakendte arkitekt Bjarke Ingels.SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus? 
Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusOprindeligt kom luksuslejligheden til salg for 24 millioner kroner i februar hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, som stod for salget - men det er altså lykkedes køberen at få sit navn på skødet med et afslag på tre millioner.Næstdyreste handel i år


Angrebsspillerens dyre lejlighedssalg er en af de største handler i hovedstaden i år, men det er dog ikke den dyreste ejerlejlighed, der er blevet solgt.


Boliga.dk salgsprishistorik viser nemlig, at 2020s hidtil største lejlighedshandel er en 337 kvadratmeter stor sag på Hjalmar Brantings Plads på Østerbro i København. Den blev solgt i januar efter kun syv dage på markedet for 24 millioner kroner.


Her gav køberne lige over 71.200 kroner for hver kvadratmeter, hvor de nye ejere af Bendtners luksuslejlighed altså har givet knap 61.950 kroner pr. kvadratmeter.


Nicklas Bendtner har sæsoner for flere topklubber -   fra Arsenal til Juventus og FCK - og har mere end 80 landskampe for Danmark under bæltet.Se hovedstadens dyreste ejerlejligheder her 


Se Bendtners tidligere lejlighed her 


 
Del det på