ANNONCØRINDHOLD
03. jan. 2023

Boligreportage: En klassisk palævilla med historiske detaljer – helt nybyggetDet kan siges helt enkelt - denne palævilla er virkelig helt ekstraordinær. Det stilfulde liebhaveri er nyopført i 2 fulde plan samt kælder. Ejendommen er opført med to skønne træterrasser/balkoner på øverste etage.

Foto: Lind&Risør A/S

Ejendommen er tegnet og bygget med stor respekt for den helt klassiske palæstil med bl.a. de karakteristiske småsprossede og symmetriske vinduespartier, sort tegltag og smukke murdetaljer. Og et hus af denne karaktér skal naturligvis forkæles med de allerbedste materialer på markedet.

Foto: Lind&Risør A/S

Der er bestemt ikke sparet på hverken omfanget af unikke detaljer eller på materialestandarden. Dette er rent og uspoleret liebhaveri i særklasse. Husets flotte hovedtrappe i den yderst præsentable hall er rigt udsmykket med klassiske detaljer og er nærmest et helt kunststykke i sig selv.

Foto: Lind&Risør A/S

Fra yderst til inderst er dette hus nærmest et kunstværk i klassiske detaljer og appellerer til den kræsne bygherre, hvor kun det bedste af det bedste, er godt nok. Palævillaens æstetiske og veludførte ydre går fint hånd i hånd med husets indretning og valget af materialer og spændende løsninger.

Foto: Lind&Risør A/S

Det centrale omdrejningspunkt i huset er den høje grad af udsmykninger og klassiske detaljer. Paneler, stuk i lofter, rosetter, rig ornamentering og udsmykning omkring døre er blot nogle af de klassiske kendetegn som adskiller en palævilla fra andre huse i 2 plan.

Foto: Lind&Risør A/S

Det smukke franske parket gulv er gennemgående i hele huset, ligesom alle låger og døre i hele huset er udført med smukke fyldninger. En helt nybygget liebhaverejendom, som allerede oser af historie.

Du kan finde mere inspiration til smukke, nybyggede huse hos arkitektfirmaet Lind & Risør A/S her.