ANNONCØRINDHOLD
24. aug. 2021

Hvem siger, at en klassisk herskabsvilla ikke kan være nybygget?Denne smukke arkitekttegnede villa er tegnet med 100% udgangspunkt i en helt enestående beliggenhed og er et pragteksempel på, hvordan arkitekten kan integrere personlige ønsker og idéer til husets stil – også selvom stilen har referencer til tidligere tiders byggeri.

Den stilfulde liebhaver strandsidevilla er opført i to fulde plan med skøn træterrasse/balkon på øverste etage. Ejendommen er tegnet og bygget i den helt klassiske herskabs-stil med bygherrens ønsker om velkendte detaljer fra den klassiske patriciervilla med bl.a. klassiske småsprossede vinduespartier, sort tegltag og de smukke murkroner.

Fra yderst til inderst er dette hus i særklasse og appellerer til den meget kræsne bygherre, hvor kun det bedste af det bedste er godt nok. Villaens æstetiske og veludførte ydre går fint hånd i hånd med husets indretning og valget af materialer med spændende løsninger og klassiske materialevalg.

 

FAKTA OM HUSET


Arkitekttegnet villa på 327 m² + orangeri. Huset - der er opført af Lind & Risør- er i to fulde plan og indeholder i stueplan stor åben hall, bryggers, værelse, badeværelse med muret bruseniche, åbent køkken med stor spiseplads og udgang til terrasse, meget stor opholdsstue med biopejs, flere udgange til haven og adgang til hjemmekontor. På 1. salen findes master bedroom med stort walk-in og lækkert wellness-badeværelse, tre store regulære værelser – det ene med udgang til stor balkon, samt endnu et badeværelse med muret bruseniche.

Materialevalget er med udgangspunkt i løsninger hentet fra den klassiske herskabsvilla.

 

En moderne udgave af herskabsvillaens køkken med de ekstra store gulvklinker, der er kombineret med klassiske detaljer som fyldningslåger, messinghåndtag og småsprossede vinduer og døre.

 

Husets flotte overdækkede indgangsparti er både præsentabelt og praktisk, når gæsterne ankommer i vådt vejr.

 

Bygherres ønske om et moderne wellness-badeværelse er udført i smukke nordiskinspirerede materialer og rummer flere lækre detaljer som f.eks. et stort indmuret badekar med flot udsigt og en indmuret hylde med integreret lys i brusenichen – og naturligvis alle armaturer i messing.

 

Orangeriet giver – udover ekstra kvadratmeter – også mulighed for at forlænge udesæsonen langt ud på efteråret og den tidlige vinter, og de store vinduespartier bringer samtidig den omkringliggende natur helt ind i hverdagen.

Find mere inspiration her.
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga