ANNONCØRINDHOLD
15. dec. 2023

Månedens nybyggeri: Murermestervilla med de rigtige klassiske detaljerEn pragtfuld murermestervilla kan sagtens være nybygget, så længe man har sans for detaljen og de klassiske kendetegn. Og det havde bygherre i den grad både ude og inde på denne smukke og klassiske ejendom, som er skræddersyet til både omgivelserne og de øvrige huse.

Der er tænkt over de klassiske udvendige detaljer som f.eks. Skagenshus arkitektur, murdetaljer med bl.a. et rundt vindue i gavlen, småsprossede sidehængte vinduer, halvvalm, kviste og samspil mellem mursten og tagsten.

Men også indvendigt findes utallige detaljer som smukke sildebensparketgulve, trappe med skårede detaljer i træværk, ornamentering på franske dobbeltdøre, stuk mod lofter og klassiske materialevalg i både køkken og baderum.Murermestervillaen har mange smukke og klassiske detaljer i både murværk, arkitektur og materialevalg.Det klassiske materialevalg går igen i hele huset og de smukke opdelte bondevinduer giver den helt rigtige stemning.

 Det ny-klassiske køkken har smukke låger med udskæringer, dekorative gerigter om dørene og smuk stuk mod loft.

 Den skønne ornamentering af husets dobbelte glasdøre, med klassiske valg i dørhåndtag og med den smukke og detaljerede trappe i baggrunden.

 Husets store spisestue i åben forbindelse med køkken og hyggelig opholdsstue – med indbygget reol, smukke vinduesfacader og klassisk stuk mod loftet.

Se meget mere nybygger-inspiration her
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga