ANNONCØRINDHOLD
03. jan. 2022

Nybyggeri i ægte Morten Korch-stilNår idyllisk Morten Korch-stil møder den moderne arkitektur, sker der noget magisk. Samspillet mellem de kendte materialer fra en svunden tid og de moderne rene linjer med blandt andet vores tids brug af zink, skaber en unik og spændende helhed. Denne landejendom er et mønstereksempel på de mange spændende løsninger, som en arkitekt kan få frem i samarbejdet med en bygherre som har klare og præcise visioner og ønsker til det nye drømmehus.

En klassisk landejendom tilsat arkitektoniske specialløsninger og opført med alle nutidens praktiske installationer og robuste materialer. Og så er det naturligvis også en eventyrlig beliggenhed med åløb og åbne marker, der møder en, når man kommer hjem til denne skønne, idylliske og moderne landejendom.

 

Fakta om huset


Huset er opført med stråtag og kviste samt frontspids i zink. De 1½ plan rummer i alt 246 m² samt 42 m² dobbelt vognport under husets tag. De store vinduespartier både i frontspidsen og fra de smukke zinkkviste trækker den omkringliggende natur helt ind i hverdagen. Det smukke overdækkede indgangsparti sørger for, at gæster kan ankomme tørskoet til hoveddøren og den store overdækkede terrasse forlænger udesæsonen langt ind i efteråret.

Det store præsentable indgangsparti med stor gårdsplads, dobbelt vognport samt overdækket indgangsparti.

 

De smukke kviste i zink har et smukt samspil med husets charmerende stråtag.

 

Husets smukke indgangsparti bygget op af zink og træmaterialer.

 

Den idylliske landejendom omkranses af smuk natur og store åbne marker.
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga